Εκτυπώστε τη σελίδα
12-04-2016 20:06

Γενέθλια με πρόκριση ο ΠΑΟΚ, για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Με τον τέταρτο ημιτελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού συνεχίζεται η συγκλονιστική σειρά των δύο ομάδων, με φόντο την πρόκριση στον τελικό της Volleyleague. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-1 νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός ευελπιστεί στην ισοφάριση και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Ρέντη (4ος ημιτελικός, 13/4, 18.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Δεληκωστίδης, Novasports-1ΗD).
O ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα (12/4) τα 90α γενέθλια του και ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον σύλλογο. Ο δικέφαλος μετά τις δύο νίκες στο Ρέντη έχει δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για να αξιοποιήσει την έδρα του ώστε να κάνει το 3-1 στις νίκες και να πάει στους τελικούς, διαφορετικά θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει τις μπαταρίες του αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά τη νίκη στον τρίτο ημιτελικό και ο Ρομπέρτο Πιάτσα, όπως και οι παίκτες του πιστεύουν πως είναι ικανοί για την ισοφάριση ώστε να οδηγήσουν την σειρά σε πέμπτο αγώνα στο Ρέντη.