Εκτυπώστε τη σελίδα
10-09-2018 11:46

Η Bread Factory γυρίζει πίσω στον Γ.Σ.Ηλιούπολης Γκλιγκόροβιτς, Κομλένοβιτς, Σπανού!

Μια από τις πιο δυναμικές και ανερχόμενες επιχειρήσεις φέρνει στο ελληνικό βόλεϊ ο Γ.Σ.Ηλιούπολης.Η νέα διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Bread Factory η οποία συνέβαλε σημαντικά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση του Γ.Σ.Ηλιούπολης:

 

O Γ.Σ Ηλιούπολης, με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Ηλία Πετρόπουλο ιδιοκτήτη της αλυσίδας φούρνων και εστίασης bread factory.

Η Bread Factory θα είναι ο κύριος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ Ηλιούπολης που την περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται στην Volley League γυναικών.

Η Bread Factory στηρίζει τον υγιή αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα αν και ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός η bread factory βοήθησε για να επιστρέψει στην ομάδα η παγκοσμίου επιπέδου διεθνής πασαδόρος Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς καθώς και η διεθνής Μίρα Κομλένοβιτς όπως και η ακραία επιθετικός της Εθνικής ομάδας Άννα Σπανού .

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης καλωσορίζει την Βread Factory στην ομάδα και το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ και εύχεται στον κύριο χορηγό και σε όλους τους υποστηρικτές μία καλή αθλητική και υγιή χρονιά.