Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-10-2015 20:22

Επίσημα... πράσινη η Φιλντ

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την μεταγραφή της Καναδής κεντρικής Μαρίσα Φιλντ. Οι πράσινοι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να καλύψουν ένα κενό που άφησε ο τραυματικός της Κωνσταντινίδου και οι υποχρεώσεις της Γκούζου στο Λιμενικό.  Στην ανακοίνωσή της η ομάδα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χρορηγούς που βοήθησαν να παραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

 

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση της Καναδής κεντρικής  Marisa Field.

Η νεοαποκτηθείσα διεθνής βολεϊμπολίστρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι, μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει ύψος 1.90μ και γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1987 στον Καναδά.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σουηδό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Χ-Level Media Group, Jesper Wikstrom, καθώς και τους Σωτήρη και Γιάννη Ντάνου, ιδιοκτήτες της Ergosport και της αλυσίδας Tea Story, για την εξασφάλιση των πόρων προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Η 28χρονη διεθνής, πέρυσι αγωνιζόταν στην ελβετική Sagres NUC. Τη σεζόν 2013-14 φορούσε  τη φανέλα της γερμανικής  VfB Suhl VolleyStars Thϋringer, ενώ τη σεζόν 2012-13 ήταν παίκτρια της γαλλικής Istres Ouest Provence Volley-Ball. Τη σεζόν 2011-12 αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα SV Sinsheim.