Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-02-2017 20:14

Με φόρα από το κύπελλο η Κηφισιά κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο του Κυπέλλου, η Κηφισιά υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League (25/2, 18.30, Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης).
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού που τους ανέβασε πολύ την ψυχολογία. Το Final 4 του κυπέλλου όμως μπορεί να περιμένει αφού δίνεται η μάχη για την προνομιούχο 4η θέση της Volley League

Η Κηφισιά στο στοχεύει στο ένατο τρίποντο στο πρωτάθλημα που θα την διατηρήσει κοντά ή και μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Έχει 28 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Φοίνικα που είναι στην 4η θέση. Παρά την καλή εμφάνιση στο κύπελλο η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα με Εθνικό στο Ζηρίνειο και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας στα τελευταία τρία ματς έχει δύο ήττες από Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μία από τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά την Τετάρτη η ήττα από τον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Βρίσκεται στην 11η θέση με 9 βαθμούς και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση για μια νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Σχετικά άρθρα