Εκτυπώστε τη σελίδα
02-07-2019 13:39

Στα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν η Ρίγκαν Χουντ Σκοτ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη ανανέωση της συνεργασίας του με την 35 χρονη (1μ88) Αμερικανίδα ακραία και εξαιρετική Ρίγκαν Χουντ Σκοτ, η οποία θα παραμείνει στο λιμάνι για ένα ακόμα χρόνο και βοήθησε σημαντικά στο περυσινό νταμπλ.

Πλέον οι ακραίες της νέας χρονιάς στον Ολυμπιακό έχει ως εξής: Σκοτ, Λαζάρεβιτς, Καλανταρίδου, Μιλεντίγιεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμένει την επόμενη σεζόν στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.»

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr η Σκοτ ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Πέρσι αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα όχι μόνο στο γυναικείο βόλεϊ αλλά στα περισσότερα αθλήματα. Είναι πραγματικά τιμή για εμένα, να αποτελώ κι εγώ μέρος αυτής της φοβερής παράδοσης».

Σχετικά άρθρα

  • Ολυμπιακός: Πειραιώτισσα για ένα ακόμα χρόνο η Σκοτ
    Από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από περίπου ένα χρόνου η Αμερικανίδα ακραία Ρίγκαν Σκοτ είχε πει «έχει προαίσθημα πως θα ριζώσει στον Πειραιά». Το προαίσθημα που είχε επιβεβαίωθηκε καθώς μετά και την επιτυχημένη συνεργασία της σεζόν 2019-20 ήρθε και η ανανέωση του συμβολαίου της με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας. Η ανακοίνωση:
  • Τέλης Σωτήρχος: «Περήφανος που έβαλα το λιθαράκι μου στην αυτοκρατορία του Ολυμπιακού»
    Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν ξύπνησαν το απόγευμα της Κυριακής 10/11 στον Τέλη Σωτήρχο, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και να βραβεύσει την MVP της 3ης αγωνιστικής Σάσκια Χίπε.