1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2020 16:06

Ολυμπιακός: Πειραιώτισσα για ένα ακόμα χρόνο η Σκοτ

Από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από περίπου ένα χρόνου η Αμερικανίδα ακραία Ρίγκαν Σκοτ είχε πει «έχει προαίσθημα πως θα ριζώσει στον Πειραιά». Το προαίσθημα που είχε επιβεβαίωθηκε καθώς μετά και την επιτυχημένη συνεργασία της σεζόν 2019-20 ήρθε και η ανανέωση του συμβολαίου της με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας. Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω πίσω στον Ολυμπιακό και στην Αθήνα για να… υποστηρίξω την ομάδα μου και για τη σεζόν 2020-2021! Παρ’όλο που επίσημα κερδίσαμε το φετινό πρωτάθλημα, τη νέα χρονιά θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν στο γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους μας! Όχι στην καραντίνα!»

Σχετικά άρθρα

  • Στα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν η Ρίγκαν Χουντ Σκοτ
    Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη ανανέωση της συνεργασίας του με την 35 χρονη (1μ88) Αμερικανίδα ακραία και εξαιρετική Ρίγκαν Χουντ Σκοτ, η οποία θα παραμείνει στο λιμάνι για ένα ακόμα χρόνο και βοήθησε σημαντικά στο περυσινό νταμπλ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ