Εκτυπώστε τη σελίδα
12-08-2013 20:44

Ρωμαλιάδης στον Ηρακλή Γ.Σ.

O Hρακλής Γ.Σ. απέκτησε τον Αλέξανδρο Ρωμαλιάδη από τον Γαλαξία. Ο Ρωμαλιάδης είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

1 σχόλιο

  • Comment Link blue boy Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 05:33 posted by blue boy

    στα θέματα του Ηρακλη δεν έχει πια νόημα ούτε να σχολιαζει κανείς. Είναι τέτοια η κατρακύλα που δεν χρειάζεται πια ούτε λέξη για να περιγραφεί η κατάσταση. Ο μεγάλος Ηρακλής που όλοι γνωρίσαμε δεν υπάρχει πια.Ο μόλις περυσινός πρωταθλητής και κυπελλούχος έφτασε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλεί τον οίκτο και το γέλιο μαζί. Οι αθλητές που είναι στην ομάδα ή που θα έρθουν δε φταίνε σε τίποτα ίσα ίσα να είναι καλά και να πετύχουν όλοι τις φιλοδοξίες τους. Αυτοί όμως που επιμένουν να βρίσκονται στην Αγ.Δημητρίου και να παριστάνουν χωρίς ντροπή τους παράγοντες είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτό το χάλι. Η αρχή έγινε πέρυσι το καλοκαίρι με τον κο Μπερμπέρογλου τον οποίο εμπιστευθηκαν σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου Τσιργογιάννη και φούνταραν την ομάδα.Φέτος η ευθύνη βαραίνει όλη όλους αυτούς της ΠΑΛΗ που βάλθηκαν να γίνουν παράγοντες στου κασίδι το κεφάλι.Ο κος Τσιργογιάννης και οι φίλοι του χωρίς καν να αποτελούν είτε εκλεγμένη είτε διορισμένη διοίκηση από το πρωτοδικείο κάνουν οτιδηποτε το οποίο γκρεμίζει καθημερινά το όνομα της ομάδας που με τόσο κόπο φτιάχτηκε εδώ και πολλά χρονια. Η ανικανότητά τους σπάει κόκαλα.Μέσα σε μόλις ένα χρόνο καταντησαν το βασιλιά επαίτη κι αυτό πια το γνωρίζουν όλοι οι ηρακληδείς γι αυτό και δε συμμετέχουν πουθενά ,γι αυτό και τους έχουν αφήσει να κάνουν συνελεύσεις αμφιβόλου νομιμότητας με 15 και 20 άτομα.Ο Ηρακλής που γνωρίζαμε δεν υπάρχει πια.Ζητω ο νέος Ηρακλής της Α2 της ΠΑΛΗ και των ηγετίσκων της. Ομως ότι κι αν κάνετε να γνωρίζετε ότι δεν έχετε την έγκριση του κόσμου του Ηρακλή και ότι κι αν κάνετε θα δείτε όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δε θα αφορά παρά συγγενείς και φίλους αθλητών και κανέναν άλλο.Αν είστε ευτυχισμένοι με αυτό μπράβο σας.Αν αυτόν τον Ηρακλή ονειρεύεστε χαλάλι σας.
    ΥΓ:σε περίπτωση που ο Κράβαρικ αναλάβει άλλη ομάδα ελπίζω κάποιοι να είναι πολύ προσεκτικοί.Ηδη κάποιοι ντεμέκ "ηρακλάρχες" με τα κολλητάρια τους έχουν αρχίσει να ψιλοκράζουν.Τους έχω ικανούς να τα χώσουν ακόμα και στον Κράβαρικ.Δυστυχώς αυτός είναι ο Ηρακλής του 2013. Ο Ηρακλής του πεσίματος σε όποιον διαφωνεί και σε όποιον τολμά να αντιδράσει.Θυμίζει σε πολλά τους σουπεράδες που αφού εδιωξαν όλο τον κόσμο από την ομάδα τους για να διοικούν απερίσπαστοι στη συνέχεια δεν άφηναν κανένα να αρθρώσει αντίθετη φράση και θέση.Μάλλον αυτούς ζήλεψαν κάποιοι. Να τους χαίρονται λοιπόν αυτοί οι 5-10 που τους στηρίζουν.Οι χιλιάδες όμως είναι απέναντί τους.