Εκτυπώστε τη σελίδα
07-02-2022 03:04

Α2 Ανδρών: Οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο και την παραμονή σε Α' και Β' Ζώνη

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ομίλων της Α' και Β' Ζώνης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.
Α' ΖΩΝΗ

Στον Α' Όμιλο της Α' Ζώνης, η Ολυμπιάδα Πατρών με 22 βαθμούς κατέλαβε την 1η θέση και μαζί με τον Κόροιβο Αμαλιάδας που με 20 βαθμούς κατατάχθηκε 2ος θα συνεχίσουν στον Γ' Όμιλο και θα παλέψουν για την άνοδο στην Pre League Ανδρών.

Αντίθετα, η ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης, ο ΓΣ Πετρούπολης και ο Άρατος 1893 ΑΟ Κιάτου θα αγωνιστούν στον Δ' Όμιλο για την παραμονή τους στη κατηγορία.

Στον Β' Όμιλο της Α' Ζώνης ο Ιωνικός Νίκαιας πήρε την 1η θέση με 22 βαθμούς, ενώ την 2η πήρε ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου με 21 βαθμούς, όσους και ο Φοίβος Μελισσίων, ωστόσο υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στον Γ' Όμιλο μαζί με την Ολυμπιάδα Πατρών και τον Κόροιβο Αμαλιάδας από τον Α' Όμιλο της Α' Ζώνης.

Ο Φοίβος Μελισσίων, η Αρμενική, η ΓΕ Ηρακλείου και οι Νέοι Βύρωνος θα συμμετέχουν στον Δ' Όμιλο μαζί με την ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης, τον ΓΣ Πετρούπολης και τον Άρατο Κιάτου από τον Α' Όμιλο της Α' Ζώνης και θα παλέψουν για την παραμονή τους.

Στον Δ' Όμιλο, οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο (Α' ή Β') θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους του ομίλου αυτού και ΔΕΝ θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος του Γ' και Δ' Ομίλου της Α' Ζώνης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 13.00.

Γ' ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΠ Ολυμπιάς, ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας, ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας, ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου.


Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης, ΓΣ ΠΕτρούπολης, Άρατος 1893 ΑΟ Κιάτου, ΣΦΑΜ Φοίβος, ΑΕ Αρμενίων, ΓΕ Ηρακλείου, ΑΟ Νέοι Βύρωνος.
Όλα τα αποτελέσματα του Α' Ομίλου ΕΔΩ και η βαθμολογία του ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα του Β' Ομίλου ΕΔΩ και η βαθμολογία του ΕΔΩ.

Β' ΖΩΝΗ

Στον Α' Όμιλο της Β' Ζώνης, η ΧΑΝΘ με μόλις μία ήττα και 27 βαθμούς κατέλαβε την 1η θέση και μαζί με τον Μακεδονικό (25β.) θα συμμετέχουν στον Γ' Όμιλο της Β' Ζώνης για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Pre League Ανδρών.

Αντίθετα, η ΑΕΝ Πανοράματος, ο ΓΣ Πανηπειρωτικός Ιωαννίνων, η Φθία Λαμίας και ο Ίκαρος Έδεσσας θα αγωνιστούν στον Δ' Όμιλο για την παραμονή τους στη κατηγορία.

Στον Β' Όμιλο της Β' Ζώνης, Ο Περσέας τελείωσε αήττητος την Α' Φάση και με 22 βαθμούς προκρίθηκε ως πρώτος και μαζί με την Ένωση Τούμπας θα μπουν στη κλήρωση μαζί με τη ΧΑΝΘ και τον Μακεδονικό στον Γ' Όμιλο.

Στον Δ' Όμιλο της Β' Ζώνης θα αγωνιστούν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Έβρος Σουφλίου και η Ελπίδα Αμπελοκήπων μαζί με την ΑΕΝ Πανοράματος, τον ΓΣ Πανηπειρωτικό Ιωαννίνων, την Φθία Λαμίας και τον Ίκαρο Έδεσσας.

Στον Δ' Όμιλο, οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο (Α' ή Β') θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους του ομίλου αυτού και ΔΕΝ θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος του Γ' και Δ' Ομίλου της Β' Ζώνης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 13.00.
Γ' ΟΜΙΛΟΣ: ΧΑΝΘ, ΑΣ Μακεδονικός, ΟΠΑΘ Περσέας, Ένωση Τούμπας.

Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΝ Πανοράματος, ΓΣ Πανηπειρωτικός Ιωαννίνων, ΑΠΣ Φθία Λαμίας, ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ., ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων.
Όλα τα αποτελέσματα του Α' Ομίλου ΕΔΩ και η βαθμολογία του ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα του Β' Ομίλου ΕΔΩ και η βαθμολογία του ΕΔΩ.