Εκτυπώστε τη σελίδα
10-06-2013 21:18

Α2 Ανδρών: Μένουν οι 3 όμιλοι και πιέζουν την ΕΣΑΠ

Στην πρόταση διατήρησης των τριών ομίλων στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών περιόδου 2013-14 κατέληξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 ανδρών στη συνάντηση τους με τον πρόεδρο ΚΕΠ Χρήστο Σύλλα. Καμία επαναστατική πρόταση δεν κατατατέθηκε, έμειναν όλοι στο υπάρχουν σύστημα και στο μόνο που συμφώνησαν είναι να πιέσουν την ΕΣΑΠ να υποβιβάσει τρεις ομάδες την περίοδο 2013-14 ώστε να ανέβουν και οι τρεις πρωταθλητές των ομίλων.
Μάλιστα ορισμένοι εκφράστηκαν με επικριτικούς χαρακτηρισμούς για τα σωματεία που συμμετέχουν στην Βόλεϊ Λιγκ λέγοντας πως «δεν είναι δυνατόν 10 ομάδες να κάνουν κουμάντο στις 36 ομάδες της Α2». Αν τελικά η ΕΣΑΠ δεν αλλάξει απόφαση τότε θα αποφασιστεί και ο τρόπος ανόδου μέσα από πλέι οφ των πρώτων κάθε ομίλου. Να σημειωθεί πως στο τελευταίο ΔΣ της ΕΣΑΠ απορρίφθηκε αίτημα της ΕΟΠΕ για τον υποβιβασμό τριών ομάδων στην Α2.

1 σχόλιο

  • Comment Link Rtw Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 20:49 posted by Rtw

    Εγω λεω να γινουν 4 οι ομιλοι, για να παιξει βολλευ και η θεια μου...Τελικα εκει στην ΕΟΠΕ ενδιαφερονται μονο για ψηφαλακια.Αναπτυξη ...μηδεν