Εκτυπώστε τη σελίδα
06-08-2020 13:24

Ο Κώστας Δημούδης και ο Θωμάς Μαρινάκης στον Α.Σ. Άθληση Μυτιλήνης

Ο σύλλογος της Μυτιλήνης Α.Σ. Άθληση ετοιμάζεται για τη παρθενική του σεζόν στις Εθνικές κατηγορίες (Α2 Ανδρών) και ξεκίνησε τη στελέχωση του ρόστερ του. Η αρχή έγινε με τους 20χρονους Κωνσταντίνο Δημούδη και Θωμά Μαρινάκη. Και οι δύο αγωνιζόντουσαν στον Νηρέα Καρδαμύλων Χίου. Ο Δημούδης αγωνίζεται ως ακραίος και ο Μαρινάκης ως πασαδόρος.


Η ανακοίνωση:

Το Α.Σ Άθληση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Δημούδη προερχόμενο απο τον Νηρέα Καρδαμύλων Χίου.

Ο Κωνσταντίνος είναι γεννηθείς το 2000 και ξεκίνησε την ενασχολησή του με το volley απο την ομάδα του Ολυμπιακού ενώ εχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και την Αρμενική. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Έχει διατελέσει μέλος των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Η τελευταία του ομάδα ήτανε ο Νηρεάς Καρδαμύλων Χίου καθώς είναι φοιτητής στο νησί της Χίου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μαςκαι του ευχόμαστε υγεία. Ήμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης, ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Θωμά Μαρινάκη προερχόμενος και εκείνος απο την ομάδα του Νηρέα Καρδαμύλων Χίου αφού αμφότερος σπουδάζει στην όμορφη Χίο. Ο Θωμάς είναι και εκείνος γεννηθείς το 2000 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου. Η πρώτη ομάδα του ήτανε ο ΣΦΠ Χανίων όπου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Α2 εθνική κατηγορία με την Κρητική ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε στην Άθληση και του ευχόμαστε υγεία με πολλές επιτυχίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Νηρεά Καρδαμύλων Χίου για την παραχώρηση των αθλητών συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.

Σας ευχαριστούμε πολύ απο καρδιάς.

*Στη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Δημούδης βραβεύεται από τον Μάριο Γκιούρδα.