Εκτυπώστε τη σελίδα
24-07-2020 17:10

Με Λιβαθηνό και Κοσμά θα πορευτεί ο Κόροιβος Αμαλιάδας

Στον Κόροιβο Αμαλιάδας θα συνεχίσει την πλούσια καριέρα του ο θρυλικός Γιάννης Λιβαθηνός. Ο 43 χρονος (1μ83) Πατρινός πασαδόρος που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, ΕΑΠ, Λαμία, Αιγιαλέων και είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική ανδρών, συμφώνησε με την διοίκηση του Κόροιβου, ώστε να ενισχύσει την ομάδα, η οποία πήρε πρόσφατα wild card στην Α2.

Στον νεοφώτιστο Κόροιβο υπέγρψε και ο 34 ετών, κεντρικός, με ύψος 1.86μ., Κοσμάς Κοσμάς επίσης από την Πάτρα, που είχε ξαναπαίξει στον Κόροιβο τη σεζόν 2015-2016 στην Α2, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Απόλλωνα Πατρών, Κηφισιά, Δόξα Αιγίου, Ολυμπιάδα και Αιγιαλέοντα, οπού τα τρία τελευταία χρόνια, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Λιβαθηνό.

Στην υπογραφή των δύο παικτών, την διοίκηση του Κόροιβου, εκπροσώπησαν οι κυρίες, Ειρήνη Μακαρώνη και Φανή Τεμπονέρα, ο προπονητής Ανδρέας Γκρουμούσας και ο λίμπερο της ομάδας, Παναγιώτης Μιχόπουλος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Αμαλιάδας για την συνεργασία με τον Λιβαθηνό και τον Κοσμά, αναφέρει:

“Ο Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο πασαδόρο Γιάννη Λιβαθηνό, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και έχει 17 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, καθώς επίσης και με τον κεντρικό Κοσμά Κοσμά, που το 2016 είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας

.Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.”