Εκτυπώστε τη σελίδα
13-09-2019 12:00

Κατερίνα Οικονόμου: «Όλοι στον Πανιώνιο περιμένουμε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στην Α2»

Συνεχίζεται με ένταση αλλά και αρκετή διάθεση, η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου κάτω από τις οδηγίες της Κατερίνας Οικονόμου η οποία παρέμεινε στον πάγκο για δεύτερη σεζόν, γεγονός που σας είχε προαναγγείλει το Volleynews.gr από τις 20/6.

Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε πέρυσι τους «κυανέρυθρους»  μέχρι τα πλέι οφ ανόδου για την Volleyleague και φιλοδοξεί να επαναλάβει την περυσινή πορεία, σχολίασε για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019 – 2020 στο panionios.gr:

«Εύχομαι υγεία, καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ιστορικού! Στόχος της ανδρικής ομάδας τη φετινή σεζόν, είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Μέσα από σωστή δουλειά , καλό κλίμα και διάθεση για το καλύτερο πιστεύω ότι η ομάδα θα αποδώσει το μέγιστο δυνατό. Προσδοκούμε εγώ και οι αθλητές μου να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας!»

Το φετινο ρόστερ του Πανιωνίου αποτελούν:

Νίκος Κούνας, Μάριος Βλαβιανός, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μιχάλης Λιόντας, Δημήτρης Χατζηνικολάου, Δημήτρης Σιώπης, Γιάννης Τασάκος, Νίκος Δημόπουλος, Διαμαντής Μαυραγάνης, Στέλιος Κουτσούρης, Στράτος Καραγρηγορίου, Γιάννης Τσάμης, Γιώργος Καρτάλος.

Σχετικά άρθρα