Εκτυπώστε τη σελίδα
17-12-2018 00:25

Κατερίνα Οικονόμου: «Οι καλές εμφανίσεις για τον Πανιώνιο θα έχουν συνέχεια» (video)

Η προπονήτρια του Πανιωνίου Κατερίνα Οικονόμου, ο αρχηγός του Πανιωνίου Αγγελος Καρακίτσος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη νίκη επί του ΟΦΗ είπαν για την επιτυχία της ομάδας τους:

 

H προπονήτρια του Πανιωνίου Κατερίνα Οικονόμου είπε: «Εχουμε συναισθήματα είναι χαράς. Η αλήθεια είναι ότι όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σε πολλά στοιχεία για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα από τον ΟΦΗ. Τα εύσημα ανήκουν στους αθλητές μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που νικήσαμε τον πρωτοπόρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Τα αποτελέσματα στην αρχή δεν ήταν ιδανικά, αλλά, στην πορεία βελτιωθήκαμε και είχαμε βάλει στόχο να πάρουμε τα προηγούμενα τρία παιχνίδια, κάτι που καταφέραμε. Με τον ΟΦΗ ξεκινήσαμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο και έδειξαν ψυχή, πάθος και ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Εννοείται πως υπάρχει συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να έχουμε συνέχεια».

Άγγελος Καρακίτσος: «Ήταν δυνατό ματς, από τα λίγα που έχουμε δώσει φέτος. Εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του ΟΦΗ, όπως και εμείς με την απουσία του Μπεκιάρη. Με αγωνιστικότητα καταφέραμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό. Από το πρώτο σετ που είδαμε τις αδυναμίες του ΟΦΗ πιστέψαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Μετά το 2-1 παίξαμε με μεγάλη διάθεση, αποφασιστικότητα και καταφέραμε την ανατροπή. Είναι πολύ σοβαρό θέμα το γεγονός ότι σε κάθε ματς παίζουμε σαν να είμαστε εκτός έδρας. Κάνουμε προπόνηση σε ένα σχεδόν ακατάλληλο γήπεδο, αλλά η ομάδα νικάει».

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι ο ΟΦΗ και δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Σε όλες θέσεις έχει λύσεις, ακόμα και από τον πάγκο και ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε όλοι μας καλά και χωρίς φόβο για να βγει η δουλειά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι που δεν μας βγήκε, είχα πει ότι είμαστε νέοι αθλητές και έπρεπε να δουλέψουμε μαζί και να βρεθεί χημεία στην ομάδα. Στα επόμενα παιχνίδια βγήκαν κάποια πράγματα, συνεχίζουμε τώρα να δουλεύουμε για κάθε αντίπαλο και μέσαστις γιορτές να δούμε τις αδυναμίες μας»

Media