Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-04-2013 14:20

Κάνει πίσω η Αστυνομία, συμφωνεί για Αγυιά... υπό όρους

Η ομάδα της Παναχαϊκής βρέθηκε σύσσωμη στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πάτρας, προκειμένου να συναντηθεί τόσο με τον ταξίαρχο Κώστα Κυριακόπουλο, όσο και τον αστυνομικό διευθυντή Κώστα Κόντη, με τους οποίους συμφωνήθηκε η χρήση της Αγυιάς στα μπαράζ ανόδου στην Βόλεϊ Λιγκ, αλλά με όρους.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας, μαζί με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής, ζήτησε να μάθει τους λόγους που η Αστυνομία της πόλης έστειλε έγγραφο που δεν επιτρέπει να γίνει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Αγυιά.Οι κ.κ. Κυριακόπουλος και Κόντης, ενημέρωσαν ότι μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου, δεν δέχονται να διεξαχθεί παιχνίδι με ομάδα που έχει οργανωμένους οπαδούς και ειδικά την ΑΕΚ που έχει ισχυρό σύνδεσμο στην πόλη.

Έτσι ο μόνος τρόπος να συναινέσει η Αστυνομία για την Αγυιά, είναι να μην κυκλοφορήσουν εισιτήρια στην πόλη, ώστε να μην υπάρχουν οπαδοί των άλλων ομάδων. Για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι της ομάδας  προσανατολίζονται να εκδώσουν προσκλήσεις που θα διανεμηθούν μόνο στους φίλους της Παναχαϊκής.

Σχετικά άρθρα