Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-06-2017 12:14

Συνεχίζει με Ζλατιλίδη ο ΟΦΗ

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο «τιμόνι» του ΟΦΗ. Μετά από τις επαφές που υπήρξαν ανάμεσα στον ερασιτέχνη και τον νεαρό προπονητή, παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων κι έτσι οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Το κλίμα, εξάλλου, ήταν θετικό από την πρώτη στιγμή και η κοινή πορεία και την ερχόμενη σεζόν αποτελούσε εκατέρωθεν επιθυμία. Αναφερόμενος στο αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τους «ασπρόμαυρους», ο Θρακιώτης τεχνικός είπε: «Όλα τελείωσαν θετικά. Κάτι καλό θα γίνει και φέτος. Πρώτα, βέβαια, πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Προ Λιγκ.

Μετά θα ανακοινωθούν πιο πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι θα πάμε ένα βήμα πιο πάνω από πέρυσι. Πρέπει να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα, με τη διοίκηση Δανδάλη να δείχνει το δρόμο. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση στα αναπτυξιακά τμήματα».

Από’ κει και πέρα, στον ηρακλειώτικο σύλλογο περιμένουν τις εξελίξεις για να μάθουν αν τελικώς δημιουργηθεί η Προ Λιγκ και για τους άνδρες, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ ο προγραμματισμός του ΟΦΗ.

Grandsport.gr