Εκτυπώστε τη σελίδα
12-03-2013 23:00

«Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας. Τον θέλουμε μαζί μας στο ματς με τον Άρη»

«Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας. Τον θέλουμε μαζί μας στο ματς με τον Άρη» ©bakar
Ο Γιώργος Τζιουμάκας μίλησε στο Libero Fm για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε την στήριξη του κόσμου στο επικείμενο εντός έδρας ματς με τον Άρη.

 

«Είχαμε πάρα πολύ πάθος. Μας βγήκαν κάποιες φάσεις. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και χτυπήσαμε πάνω στις αδυναμίες του» ανέφερε ο άσος του Γηραιού για το τρίποντο επί των πρασίνων ενώ πρόσθεσε για τα δύο ματς που απομένουν:«Θέλουμε τις νίκες για να εξασφαλίσουμε την παραμονή χωρίς να περιμένουμε άλλα αποτελέσματα γιατί η διαδικασία των play out είναι αρκετά ψυχοφθόρα. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια δεν κάναμε καλές εμφανίσεις. Μας πίεσαν οι αντίπαλοι και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για την παρουσία του κόσμου, τόνισε: «Μακάρι σε κάθε αναμέτρηση η Μίκρα να ήταν έτσι. Ο κόσμος ήταν υπέροχος, συγκλονιστικός και τον θέλουμε και στο παιχνίδι με τον Αρη. Είναι ο όγδοος παίκτης μας».

Ο Τζιουμάκας ομολόγησε ότι το μυαλό των παικτών στρέφεται και προς το Ρέθυμνο, λέγοντας: «Είναι και λίγο στο Κύπελλο να πω την αλήθεια και ειδικά μετά το τέλος του αγώνα που ο κόσμος φώναζε για την κατάκτηση του».

Για τους στόχους στη συγκεκριμένη διοργάνωση, είπε: «Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με τη Σύρο και στον τελικό ότι βγει».

Ερωτηθείς για τους πολλαπλούς αγώνες που δίνει, ξεκαθάρισε: «Έχει πέσει ένα μεγάλο φορτίο πάνω μου. Ήθελα να πέσει όμως. Προσπαθώ καθημερινά, ώστε να τα καταφέρνω επάξια. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι».

Αν του δίνει συμβουλές ο Αντρέι Κράβαρικ, σχολίασε: «Να έχεις προπονητή έναν τέτοιο παίκτη είναι πολύ σημαντικό. Μου λέει πράγματα που μένουν στο μυαλό μου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό: «Θα πάμε καλά προετοιμασμένοι να παίξουμε ένα ματς, χωρίς άγχος και να το ευχαριστηθούμε».

Σχετικά άρθρα

  • Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Τζιουμάκας λόγω κορονοϊού
    Αντίστροφα μετράει για να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα ο Γιώργος Τζιουμάκας. Η περιπέτεια του διεθνή αθλητή μας, στο Ιρανικό πρωτάθλημα και στη Σαχνταμπ Γιαζντ, είχε πρόωρο τέλος λόγω κορονοϊού.
  • Η αλήθεια για την παραίτηση Ανδρεόπουλου
    Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Εθνικής ανδρών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος αναμένεται στην ακριτική πόλη απόψε το βράδυ και μετά από συνάντηση και με τον Μάριο Γκιούρδα θα βγει το πόρισμα...
  • Χωρίς Τζούριτς και Κοκκινάκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού
    Σημαντικές επιστροφές είχαμε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την παρουσία των Θανάση Πρωτοψάλτη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο και Γιώργου Τζιουμάκα στις κλήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. 
  • Στίγγας, Εφραιμίδης, Τζιουμάκας στο North των Νέων Επιβατών
    Πέντε δυνατές ομάδες από τη Βουλγαρία, ο κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ Κάσσανδρος Στίγγας με συμπαίκτη τον Θεόφιλο Τσολάκο, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ Δημήτρης Νιώπας με συμπαίκτη τον  παλιό πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ Μάνο Δημητριάδη είναι μόνο μερικές από τις πολύ δυνατές ομάδες που θα αγωνιστούν στο 1ο τουρνουά North στην παραλία των Νέων Επιβατών το προσεχές σαββατοκύριακο.
  • To... σόου του Τζιουμάκα στην Ιταλία (video)
    Την Κυριακή, η Καστελάνα Γκρότε νίκησε με 3-2 την Μόντσα για τη 19η αγωνιστική του καμπιόνατο με τον Γιώργο Τζιουμάκα να σημειώνει 32 πόντους.