1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2020 15:55

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Τζιουμάκας λόγω κορονοϊού

Αντίστροφα μετράει για να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα ο Γιώργος Τζιουμάκας. Η περιπέτεια του διεθνή αθλητή μας, στο Ιρανικό πρωτάθλημα και στη Σαχνταμπ Γιαζντ, είχε πρόωρο τέλος λόγω κορονοϊού.
Η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, σε πολλές πόλεις της χώρας, υποχρέωσε το ισλαμικό καθεστώς της Τεχεράνης να αναβάλει τα πρωταθλήματα στα περισσότερα σπορ, ανάμεσα σε αυτά είναι και το αντίστοιχο του βόλεϊ, του οποίου η κανονική περίοδος θα ολοκληρωνόταν σε δύο αγωνιστικές.

Για την ιστορία, η ομάδα του Γιώργου Τζιουμάκα κατείχε την ένατη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

  • Τζιουμάκας: Από την καραντίνα του Ιράν σε αυτή της Ελλάδας
    Προτού προλάβει να κλείσει δύο μήνες στο Ιράν, ο Γιώργος Τζιουμάκας μετά και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στην Ασιατική χώρα λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού επέστρεψε στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη.
  • Στο «φλεγόμενο» Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζιουμάκας
    Στο «εμπόλεμο» Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζιουμάκας. Αν και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία τις δραματικές εξελίξεις, μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ που προκάλεσε η εκτέλεση του στρατηγού Σολεϊμανί από τον Αμερικανικό στρατό και την αναταραχή που υπάρχει στη πρωτεύουσα Τεχεράνη και γενικότερα στη Μέση Ανατολή, ο διεθνής διαγώνιος αποφάσισε να αποδεχθεί την οικονομική πρόταση από την Σαχντάμπ Γιάζντ.
  • Πρόσω ολοταχώς για το μετάλλιο οι Ηνωμένες Πολιτείες (highlights-video) (πανόραμα G' ομίλου)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν η μόνη αήττητη ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα χρειαστεί να ταξιδέψει από τη Σόφια στο Τορίνο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Επέστρεψε στις νίκες ο Καναδάς όμως είναι πλέον αργά για τους παίκτες του Στεφάν Αντιγκά. Δείτε highlights-video από τους δύο αγώνες στη Σόφια.
  • Η αλήθεια για την παραίτηση Ανδρεόπουλου
    Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Εθνικής ανδρών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος αναμένεται στην ακριτική πόλη απόψε το βράδυ και μετά από συνάντηση και με τον Μάριο Γκιούρδα θα βγει το πόρισμα...
  • Χωρίς Τζούριτς και Κοκκινάκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού
    Σημαντικές επιστροφές είχαμε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την παρουσία των Θανάση Πρωτοψάλτη, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο και Γιώργου Τζιουμάκα στις κλήσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ