Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-04-2016 19:55

«Κάκιστη διοργάνωση, πελατειακό τουρνουά»

Με ανακοίνωσή του, ο Κόροιβος Αμαλιάδας διαμαρτύρεται για τις συνθήκες που βρήκε στη Λαμία όπου έδωσε τη μάχη του στα πλέι άουτ της Α2 ανδρών. Μιλάει για μια κάκιστη διοργάνωση και ένα πελατειακό τουρνουά με πολλά διαιτητικά λάθη. Τονίζει ότι η ΕΟΠΕ δεν ασχολήθηκε με την διοργάνωση, ενώ από τα πυρά δεν γλίτωσε και ο παρατηρητής Βασίλης Ράπτης.
«Το τριήμερο 22-24 Απριλίου η ομάδα μας ταξίδεψε στην Λαμία για να συμμετάσχει στα PLAY-OUT της Α2 ανδρών

Η πόλη της Αμαλιάδας στήριξε οικονομικά αυτή την προσπάθεια, ενώ η ΕΟΠΕ κατά την προσφιλή της τακτική "δεν ασχολείται με τέτοιου είδους μικροέξοδα", οι αθλητές και συνοδοί αφιέρωσαν το τριήμερο τους , προκειμένου η ομάδα μας να δώσει την μεγάλη μάχη για την σωτηρία στα πλαίσια του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Εκεί όμως γίναμε "μάρτυρες" μιας επιεικώς κάκιστης διοργάνωσης τόσο οργανωτικά όσο και διαιτητικά, ένα πελατειακό τουρνουά που φέρνει το άθλημα πολλά χρόνια πίσω.

Σε τι να αναφερθούμε κύριοι της ΕΟΠΕ;

Στην έλλειψη ball-boys και καθαριότητας κατά την διεξαγωγή των παιχνιδιών;

Στον βρώμικο αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας των αθλητών;

Στην έλλειψη χειριστή πίνακα με τους παρόντες διαιτητές αμέτοχους;

Με τους κανονισμούς διαιτησίας να αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι;

Μήπως στα τραγικά διαιτητικά λάθη στο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αίαντα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με κορυφαία στιγμή στο καθοριστικό δεύτερο σετ?

Ενημερωθείτε κύριοι της ΕΟΠΕ από τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Ράπτη που ήταν ωσεί παρών μας αποχαιρέτησε δε μην έχοντας το θάρρος να μας κοιτάξει στα μάτια.

Εν πάση περιπτώσει πείτε το μας κύριοι της ΕΟΠΕ, θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα έξοδα που με τόση θυσία πρόσφεραν κάποιοι.

Αλλά μην ανησυχείτε για μας θα βρούμε πάλι την δύναμη να αναγεννηθούμε με τις δικές μας δυνάμεις με τα δικά μας παιδιά δίνοντας μάχες μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό.

O ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ»

1 σχόλιο

  • Comment Link Φ.Δ Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 19:56 posted by Φ.Δ

    Κυριοι του Κοροιβου μια παροιμια λεει'οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'...εισαστε 'γραφικοι' με ολη την σημασια της λεξεως!!!Βρωμικο το γηπεδο μονο για σας οχι για τις αλλες ομαδες,ελλειψη ηλεκτρινοκου πινακα μονο για εσας οχι για τις αλλες ομαδες!!!Για τις ειρωνειες προς ολους εχετε να πειτε κατι κυριοι του Κοροιβου?Δυστυχως δεν εχετε μαθει να χανετε!Απορω που ασχολειστε με την διαιτησια για μια φαση...και αφου αδικηθηκατε γιατι δεν δινετε το βιντεο του αγωνα να δουμε την μεγαλη 'αδικια'!!!Σωθηκε η καλυτερη ομαδα τελεια και παυλα...και για εσας ΤΑΥΛΑ!!!