Εκτυπώστε τη σελίδα
27-06-2015 14:57

Στόχος ο πρωταθλητισμός για τον ΑΠΣ Νέστωρ

Επιχειρηματίες, γνωστοί παράγοντες από την επιτυχημένη θητεία τους στο μπάσκετ, φίλοι του βόλεϊ και του αθλητισμού θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του ΑΠΣ Νέστωρα στο παρθενικό του ταξίδι στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών.

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση των παραγόντων που υποσχέθηκαν στήριξη και θα έχουν την ευθύνη των αποφάσεων για την οργάνωση και στελέχωση της ομάδας. Συζητήθηκαν το μέλλον και οι τρόποι ανάπτυξης του τμήματος βόλεϊτου Νέστορα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν (όπως φαίνονται στη φωτογραφία από αριστερά οι επιχειρηματίες), ο Αλέξης Μπακόπουλος, πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Νέστορα και του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Χονδράκης, πρώην μπασκετμπολίστας του Νέστορα ο Θεόδωρος Τσελέπης, πρώην μπασκετμπολίστας του Νέστορα, (από δεξιά) ο Νίκος Θεοδωρίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου και στέλεχος του δήμου Καλαμαριάς, ο Αντώνης Σαμαράς, υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και πρώην μπασκετμπολίστας του ‘Άρη, του Νέστορα και του Ηρακλή και ο Στέργιος Κακκάβας, προπονητής του τμήματος βόλεϊ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου κατέληξαν ότι ο στόχος για την ερχόμενη χρονιά είναι να πρωταγωνιστήσει ο Νέστορας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ελλάδος. Η παραμονή στην Α2 και η προοπτική του πρωταθλητισμού στα εθνικά πρωταθλήματα είναι προτεραιότητα για το σύλλογο, μιας και η εμπειρία από την πορεία στο μπάσκετ γεμίζει δύναμη και ενθουσιασμό όλους όσους ασχολούνται με το Νέστορα.