Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
18-03-2015 12:12

«Γευση από τα μπαράζ»

Το πρόσφατο καταπληκτικό ματς ανάμεσα σε ΟΠΕΡ και ΣΦΠ Χανιά, ήταν μία, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενό μας φύλλο, πρόγευση των μπαράζ, που ακολουθούν για την άνοδο στην Α1. Ο ΟΠΕΡ είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να «τσαλακώσει» τον εγωισμό των Χανιωτών επιστρέφοντας από το 0-2 στο 1-2 αλλά μέχρις εκεί…. Στο δ' σετ και παρά του ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 19-15, έχασε το σετ και την δυνατότητα να ισοφαρίσει.
 
Οι παίκτες του κ. Πρασανάκη δεν είχαν την… πρεμούρα να κερδίσουν, για βαθμοθηρικούς λόγους. Ήθελαν ωστόσο πολύ το ματς, για να αποδείξουν ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να λυγίσουν την αήττητη ομάδα του ΣΦΠ Χανίων. Και θα μπορούσαν, πράγματι, να το είχαν κάνει. Ο προπονητής τους, Μανώλης Πρασανάκης, εξήγησε τους λόγους, που η ομάδα του έκανε αυτή την πορεία και που αλήθεια είναι, οι ώρες προπονήσεων ήταν σκληρές για τους αθλητές του…
 

Πρασανάκης: «Αξιοζήλευτη η πορεία μας»
 
Ο κυανοκίτρινος κόουτς εμφανίστηκε προβληματισμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πήρε βαθμό ή βαθμούς από το ματς με τον ΣΦΠ Χανίων. Έκανε λόγο πάντως και για μία αξιοζήλευτη χρονιά, η οποία θα έχει συνέχεια στα μπαράζ…
 
«Το ματς, πήγε όπως ακριβώς το περιμέναμε. Δεν ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Παρ' όλα αυτά κι ενώ βρεθήκαμε με 0-2 πίσω στο σκορ, επιστρέψαμε κάνοντας το 1-2 παίζοντας, όπως είχαμε πει ευελπιστώντας ότι στη συνέχεια θα αγωνιζόμασταν πιο ελεύθερα και βγάζοντας πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, από την ποιότητα την οποία διαθέταμε. Θα μπορούσαμε να φέρουμε το ματς στο 2-2 αλλά στο τέλος χάσαμε.
 
Με αυτό το ματς, ολοκληρώσαμε ένα πρωτάθλημα στο οποίο, πιστεύω ότι κάναμε μια αξιοζήλευτη πορεία. Και το λέω αυτό γιατί, περάσαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά με προπονήσεις σε απαγορευμένες ώρες (21:30 και 01:30 π.μ.)! Δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
 
Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να εμφανίσουμε καλό πρόσωπο στα μπαράζ προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό. Συγχαρητήρια στα Χανιά και εύχομαι να τα καταφέρει στο τέλος και να βγει στην Α1».
 

Μπουτσούρης: «Πρόγευση μπαράζ»
 
Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΣΦΠ Χανίων, κ. Μπουτσούρης, ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά κι από το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε γεύση μπαράζ…
 
«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, αλλά και από την εικόνα που είχε ο αγώνας. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο ΟΠΕΡ. Ξέρετε, τα ντέρμπι στην Α2 στον Όμιλό μας εκλείπουν. Τα δύο ματς με τον Κύζικο στην Αθήνα για πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτό με τον ΟΠΕΡ, ήταν όλα-όλα τα 3 ματς που περιμέναμε μέσα στη χρονιά!
 
Πήραμε μια καλή πρόγευση μπαράζ, καθώς το κλίμα, ο κόσμος και φυσικά ο ανταγωνισμός που υπήρχε, μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύ γερό τεστ. Εύχομαι στον ΟΠΕΡ να τα καταφέρει στην πρώτη σειρά των μπαράζ και ποτέ δεν ξέρεις, ίσως ξανασυναντηθούμε μέσα στο άμεσο διάστημα…».
 
rethnea.gr