Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2013 00:12

Εύκολα ο Γαλαξίας τη ΧΑΝΘ (video)

Νίκη και τρεις βαθμοί για το Γαλαξία με 3-0 (25-21, 25-18, 25-20), με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ, στο κλειστό της Μίκρας για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 των ανδρών.


Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη

Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο, καθώς η εικόνα των δύο ομάδων, δικαιολογεί το τελικό αποτέλεσμα. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη από τη ΧΑΝΘ, η οποία δεν ήταν σε καλή μέρα και υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Πιο ψύχραιμος ο Γαλαξίας, κατάφερε στα κρίσιμα σημεία να πάρει τη διαφορά και να μη τη χάσει, μέχρι το τέλος των σετ. Αρκετά ήταν τα προβλήματα σε υποδοχή και μπλοκ, από πλευράς φιλοξενούμενων, οι οποίοι υπέστησαν μια άσχημη ήττα, που τους καθηλώνει χαμηλά στη βαθμολογία. Σε καλή μέρα για την ομάδα του Νίκου Μοσχοφίδη, βρέθηκε ο Καλπακτσόγλου, ενώ από πλευράς ΧΑΝΘ δεν υπήρξε διακριθέντας.

Διαιτητές: Κάλλης Κ.-Γεωργιάδης Κ

Τα σετ: 25-21, 25-18, 25-20

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Μοσχοφίδης): Νικολιδάκης, Μούρτζιος, Κόκκινος, Δάλλας, Καλπακτσόγλου, Παραδεισιανός / Ρωμαλιάδης (λ)

ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Ακριτίδης, Ντινόπουλος, Χριστόπουλος, Τσάρας, Τέζιας, Κατσαφλιάκας / Πάντσιος (λ)

 

«Ψυχολογική τόνωση και βαθμολογική ανάσα»

Νίκος Μοσχοφίδης (Προπονητής Γαλαξία): «Πολύ καλό αποτέλεσμα για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε αρκετά παιχνίδια χαμένα στο tie break τον τελευταίο καιρό. Χρειαζόμασταν ψυχολογική τόνωση και βαθμολογική ανάσα. Περιμένω να δείξουμε στη συνέχεια τον ίδιο χαρακτήρα και αγωνιστικότητα. Τα παιδιά έπαιξαν όσο χρειαζόταν, είχαμε ψυχραιμία και κάναμε ότι έπρεπε για να κερδίσουμε. Στα σημεία όπου υπήρξαν αμφισβητούμενες φάσεις, ξεπεράσαμε γρήγορα την ένταση και κάναμε ότι χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη»

Media