Εκτυπώστε τη σελίδα
18-01-2015 11:28

Γιώργος Λυκούδης: «Ασχέτως με την πρωτιά πρέπει να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι»

Ο στόχος της πρώτης θέσης του δευτέρου ομίλου έχει σχεδόν επιτευχθεί για την Παναχαϊκή μετά την νίκη επί της Παλλήνης. Ο Γιώργος Λυκούδης γνωρίζει τις δυσκολίες που έρχονται με τα μπαράζ ανόδου και ξέρει πως για να επιστρέψουν οι πατρινοί στην Volleyleague πρέπει να γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι. Ειδική μνεία έκανε και στον Νίκο Ρουμελιώτη που παρά την απουσία του ενός μήνα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, κάλυψε μεγάλο κενό και έδωσε τα μέγιστα για την νίκη.
Ξέρουμε ότι η Παλλήνη και ο Πανερυθραϊκός είναι δύο ομάδες που μας ανταγωνίζονται εξίσου στο πρωτάθλημα και είναι πολύ καλές, ξέρουμε ότι για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά. Νομίζω η ομάδα μου αξίζει συγχαρητήρια και ειδικά στον Νίκο Ρουμελιώτη. Σπάνια αναφέρομαι προσωπικά σε παίκτες αλλά πρέπει να το κάνω γιατί μέσα σε μία βδομάδα μπόρεσε να καλύψει πάρα πολύ μεγάλο διάστημα και έδωσε σήμερα τρομερή βοήθεια για να νικήσουμε το παιχνίδι», είπε στο volleynews.gr ο Γιώργος Λυκούδης και αναφέρθηκε στους βασικούς αντιπάλους της Παναχαϊκής από τους υπόλοιπους δύο ομίλους.

«Νομίζω από τον τρίτο ο Ηρακλής και η Νίκη Αιγινίου και από τον πρώτο τα Χανιά και την Κύζικο, μαζί με την τριάδα του δικού μας ομίλου (Παναχαϊκή, Πανερυθραϊκός και Παλλήνη) είναι μία επτάδα πολύ δυνατή. Άσχετως αν έχουμε κλειδώσει την πρώτη θέση πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι γιατί στο τέλος θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια».