Εκτυπώστε τη σελίδα
18-01-2015 11:48

Γιάννης Φάκας: «Θα διεκδικήσουμε ως το τέλος ότι μας αναλογεί»

Η Παλλήνη δεν κατόρθωσε να επικρατήσει της Παναχαϊκής και να ανέβει στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου, με τον Γιάννη Φάκα να στέκεται στην εμπειρία των αντιπάλων που έκριναν την αναμέτρηση.
«Το παιχνίδι κρίθηκε στην εμπειρία της Παναχαϊκής, αποτελείται από παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια σε μεγάλες ομάδες και στις Εθνικές και όσο περισσότερο τους πιέζεις, τόσο περισσότερο παίζουν. Εμείς ξεκινήσαμε για να μείνουμε στην κατηγορία και ξαφνικά γίναμε φαβορί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, να πάρουμε κάποιο πόντο αν στο πρώτο σετ και το 16-12 δεν χάναμε το προβάδισμα», είπε αρχικά στο volleynews.gr ο Γιάννης Φάκας και έδωσε συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την νίκη της.

«Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή, δίκαια βρίσκεται σε αυτή την θέση και εμείς θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει», ενώ όσον αφορά τον στόχο της ομάδα του είπε «Όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε αυτή την ομάδα, φτιάξαμε μία νεανική ομάδα και ήταν να έχει μία αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα. Εκ των πραγμάτων στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, έτσι έχω μάθει και λειτουργώ και προσπαθώ να τους περάσω αυτό ακριβώς το πράγμα. Θέλουμε να παραμείνουμε δεύτεροι, ανταγωνιζόμαστε τον Πανερυθραϊκό που έχει πολύ καλό προπονητή και παίκτες και στο τέλος ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές».