Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2014 20:58

Ανεβαίνει ο Μίλωνας με την επιστροφή του Πανούσου

Τη δεύτερη νίκη του στην φετινή Α2 ανδρών πήρε η ομάδα του Μίλωνα που δείχνει να βρίσκει το δρόμο του με την επιστροφή στην ενεργό δράση του Θανάση Πανούσου. Στα 43 του χρόνια ο Πανούσος αγωνίστηκε διαγώνιος στο Μίλωνα υπό το βλέμα του Μάριου Γκιούρδα και του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη.

Για την 7η αγωνιστική του Α ομίλου επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη και έφτασε στους 6 βαθμούς.

Πλέον την επόμενη αγωνιστική, απέναντι στον ουραγό Οδυσσέα Αμαρουσίου θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις . Για τον Απόλλωνα ήρθε μια ήττα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά είναι ασφαλής με τους 10 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει . Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Ροδίων Άθληση.

«Κατέβηκα να βοηθήσω το Μίλωνα στα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή του. Τα χρόνια πέρασαν αλλά νιώθω πως ακόμα έχω όρεξη και ενεργεια. Δεν σας κρύβω πως ακόμα και τώρα πριν τον πρώτο αγώνα είχα άγχος αλλά όταν είδα το επίπεδο που υπάρχει νομίζω πως ακόμα είναι στα μέτρα μου», είπε στο volleynews.gr ο Θανάσης Πανούσος.

Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-20, 23-25, 25-20)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Κεχράς, Αναστασόπουλος, Περγαμάλης, Πανούσος, Σπυριούνης, Τουρνάκης, Μουσίκας (λ) / Παπαδόπουλος, Παπασταματάτος, Αθανασόπουλος

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Νικηφορίδης): Κουμουνδούρος, Καραγιώργος, Παπαστέλιος, Λένας, Χατζηκάλφας, Φραγκιαδάκης Μ., Κοτσαμπάσης (λ) / Χρηστοφοράκης, Γιαννόπουλος, Φραγκιαδάκης Ε.,

1 σχόλιο

  • Comment Link Κώστας Καλδής Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 19:28 posted by Κώστας Καλδής

    Η παρουσία του Πανούσου στην ομάδα δεν είναι αποκλειστικά αγωνιστική. Είναι επίσης εμψυχωτική και καθοδηγητική για τη πολύ νεανική ομάδα του Μίλωνα. Οι νέοι έχουν δίπλα τους ένα αθλητή που έχει γράψει ιστορία στό Μίλωνα και όχι μόνον. Ευχαριστούμε, Θανάση!