Εκτυπώστε τη σελίδα
23-11-2014 15:03

Τον «ταρακούνησε» αλλά δεν τον νίκησε

Στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς ο Ηρακλής, επικράτησε με 3-2 της Νίκης στο Αιγίνιο, έκανε το έξι στα έξι και πλέον απολαμβάνει μόνος την κορυφή του τρίτου ομίλου.
Οι «κυανόλευκοι» μπορούσαν να πάρουν και το τρίποντο, καθώς βρέθηκαν μπροστά με 2-0, με το Αιγίνιο να μην τα παρατάει και να οδηγεί το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Σε εκείνο το σημείο ο Παλέντζας πήρε πάλι το όπλο του και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη (15-10).

Διαιτητές: Μπουγιούκας, Μπελλος

Τα σετ: 2-3 (16-25, 16-25, 25-19, 25-23, 10-15)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Πέτροβιτς): Γεωργόπουλος Β., Παράσογλου, Παπάζογλου, Γκορίδης, Λαμπρινός, Βουλκίδης / Ιωαννίδης–λ, Κιοσσές, Παπαλεξίου, Γεωργόπουλος Α..

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Παλέντζας, Κολτσιάκης, Γάτσης, Στεφανίδης, Τσολάκος, Μποζίδης / Ρωμαλίδης-λ, Τσιράκης –λ, Μούχλιας, Ηλίας

3 σχόλια

  • Comment Link Ioannis Pappas Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 03:22 posted by Ioannis Pappas

    Αυτές τις απορίες μπορείτε να τις απευθύνετε και στο προπονητικό σας δυναμικό που δήλωσε, μέσες άκρες, πως η άνοδος του Ηρακλή θα σημάνει και ένα αντίπαλο δέος για τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα [..] σε αυτή τη χώρα "ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή".

  • Comment Link coppervet Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 22:26 posted by coppervet

    Απάντηση δε θα πάρεις φίλε μου!Να σε κοροϊδεύουν όμως τόσο εμφανώς,είναι επίτευγμα.Αθλιότητα σ'όλο της το μεγαλείο....

  • Comment Link ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 18:01 posted by ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ

    ξανακάνω το ίδιο ερώτημα. Υπάρχει άνθρωπος στον Ηρακλή που δηλώνει παράγοντας-αφού διοίκηση δεν υπάρχει ως γνωστόν-που μπορεί να μας πει ξεκάθαρα αν η ομάδα στην περίπτωση που αγωνιστικά ανέβει στην Α1 θα πάιξει τελικά στην Α1; Άντε ρε τσακαλάκια αν μπορείτε βγείτε κι ενημερώστε τον κόσμο. Απορία: γιατί ρε κοροιδεύετε τον κόσμο και του μιλάτε για άνοδο, τρένα και ότι χαζομάρα σας έρχεται; Απλή η ερώτηση, βγείτε κι απαντήστε αν μπορείτε. Α και οι οπαδοδημοσιογραφάρες κόψτε κάτι, μας φλομώσατε στο παραμύθι. Άξιοι γι αυτό κατάντησε ο Ηρακλής εκεί που κατάντησε.Όλοι οι ηρακληδείς που έχουμε μάθει να πληρώνουμε κι όχι να απαιτούμε σαν κάτι άλλους που σας στηρίζουν, περιμένουμε απάντηση.