Εκτυπώστε τη σελίδα
04-10-2014 22:17

«Έκλεισε» θέση στον τελικό η Παλλήνη, 3-1 τα Χανιά

Άνοιξε η αυλαία του τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας. Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ήταν μεταξύ των Χανίων και της Παλλήνης, με την ομάδα των Μεσογείων να κάνει την έκπληξη και να παίρνει τη νίκη με 3-1 και να κλείνει θέση στον τελικό.
Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Στέλιου Καλαϊτζή, την οποία και ακολούθησε στην συνέχεια χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Η Παλλήνη αν και βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ (12-16), κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 26-24. Αντίθετα στο δεύτερο πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο για να γίνει εύκολα το 25-20 και το 2-0.

Τα Χανιά απάντησαν στο τρίτο σετ, με τον Δεληπρίμη να περνάει στο παρκέ, δίνοντας ρυθμό στους Κρητικούς, μειώνοντας σε 2-1. Στο τέταρτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με την Παλλήνη να ξεφεύγει, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των Χανίων, κάνοντας το 3-1.

Τα σετ: 3-1 (26-24, 25-20, 21-25, 25-18)

Α.Ο.ΠΑΛΛΗΝΗ (Φάκας): Λιόντας, Μπιλήρης, Αντωνάκης, Τσικάτος, Αγγελής, Κουλουχέρης / Βογιατζίδης (λ), Μήττας, Ομίτ, Μπαλαγιάννης.
ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσουρής): Καπίρης, Κουτρουμπάκης, Φίνος, Παπαδημητρίου, Πουλής, Ψάρρας / Χαραλαμπίδης (λ), Μιχελάκης, Δελιπρίμης, Καλογεράκης.