Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2014 15:44

Μαργαρίτης: «Πρόβλημα η ύπαρξη τριών ομίλων» (video)

Στο πρόβλημα, το οποίο δημιουργείται από την ύπαρξη τριών ομίλων στην Α2 των ανδρών, και δεν αφορά μόνο το οικονομικό, αλλά και το οργανωτικό κομμάτι της λειτουργίας του πρωταθλήματος, επισήμανε ο εκπρόσωπος του Πανερυθραϊκού στην κλήρωση, Θανάσης Μαργαρίτης.

«Καταρχήν εύχομαι καλή χρονιά, καλή δύναμη σε όλα τα σωματεία, να πάνε όλα καλά και να γίνει ένα πρωτάθλημα ενδιαφέρον ως το τέλος. Η κλήρωση βέβαια δεν καθορίζει τίποτα, εμείς σαν Πανερυθραϊκός θα μελετήσουμε την κλήρωση και το πρόγραμμα, καθώς φέτος έχουμε και πολλά ταξίδια στην επαρχία, και πρέπει να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει βόρειος και νότιος όμιλος, αλλά ξανά τρεις όμιλοι δυσκολεύει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και στο ζήτημα της ανόδου, με τα πολλά μπαράζ που πρέπει να γίνουν. Πρόβλημα δημιουργείται επίσης με τις αντικαταστάσεις των ομάδων, καθώς αν μια ομάδα δε συμμετέχει πάλι δημιουργείται ζήτημα με την ομάδα που θα πάρει τη θέση της. Ελπίζω ότι στο εγγύς μέλλον θα καταλήξουμε στο καλύτερο, κατ' εμέ σύστημα, των δύο ομίλων, ένας στο βορρά και ένα στο νότο, με την προσθήκη της Β' Εθνικής», ενώ ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας, τόνισε:

«Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι, έως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε μια θέση στον όμιλο, που να μας οδηγήσει στα μπαράζ. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε, ώστε να έχουμε μια ελπίδα να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Media