Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2014 22:04

Ο Ντάκουρης στη θέση του Δημητρακόπουλου

Ο 22χρονος λίμπερο Βαγγγέλης Ντάκουρης είναι ο παίκτης που αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο να αντικαταστήσει τον Χρήστο Δημητρακόπολο o oποίος σταμάτησε για να αναλάβει προπονητής στην Καλαμάτα 80.
Η ανακοίνωση

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος βόλεϊ του Α.Ο. Καλαμάτα 80 σας ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2014 – 2015, στην ομάδας μας θα αγωνίζεται και ο αθλητής Ντάκουρης Ευάγγελος.

Ο αθλητής είναι 22 ετών (έχει γεννηθεί στις 24/8/1992), έχει ύψος 187 και τα 3 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ όπου συνδύαζε τον αθλητισμό με τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Την προηγούμενη χρονιά η ομάδα ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ είχε τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα μας, είχε καταλάβει την δεύτερη θέση στον όμιλο μας, ενώ συμμετείχε και στα μπαράζ δευτεραθλητών της Α2 για την διεκδίκηση μιας θέσης στα τελικά μπαράζ ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ο Αθλητής παλιότερα έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας (με τελευταία περίοδο την αγωνιστική περίοδο 2010 -2011) καθώς και στην ομάδα της Γυμναστικής Εταιρείας Μεσσηνίας (ΓΕΜ). Ο αθλητής έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις θέσεις του Πασαδόρου αλλά και του ακραίου επιθετικού. Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην θέση του Libero, θέση, όπου κυρίως αγωνιζόταν και στην ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας και θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους και ταλαντούχους αθλητές στην θέση αυτή στην Ελλάδα

Καλωσορίζουμε την επιστροφή του αθλητή στην πόλη μας και στην αθλητική μας οικογένεια, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και του ευχόμαστε να καταφέρει στην μελλοντική αθλητική του σταδιοδρομία επιτυχίες ανάλογες του παίκτη τον οποίο διαδέχεται στην θέση του Libero (Χρήστο Δημητρακόπουλο) της ομάδας μας.