Εκτυπώστε τη σελίδα
03-05-2014 20:46

Αντωνιάδης: «Σωστή αντίδραση» (video)

Ο Νίκος Αντωνιάδης μετά την λήξη του αγώνα με το Κολλέγιο τόνισε πως η ομάδα του αντέδρασε σωστά μετά την χθεσινή ήττα, ενώ μίλησε και για το αυριανό παιχνίδι με την ΜΕΝΤ.

«Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, κερδίσαμε το Κολλέγιο. Φάνηκε ότι αναρώσαμε από τη χθεσινή ήττα. Το διαχειριστήκαμε σωστά, τους διαβάσαμε, παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ και πήραμε τη νίκη. Σήμερα δεν κάναμε πολλά λάθη, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι που κάναμε πολλά και μας στοίχισαν. Σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, πιέσαμε στο σέρβις, είχαμε επιθετικές λύσεις και μας βγήκε η υποδοχή. Πήγαμε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε ότι σε πολλές φάσεις δεν μπορέσαμε να κλείσουμε τον Ζουπάνη. Ήμασταν καλοί σε όλους τους τομείς.

Αυρίο με τη ΜΕΝΤ έχουμε το τελευταίο παιχνίδι του τριημέρου. Θα πάρουμε ό,τι καλύτερο και από εκεί και θα μαζέψουμε πόντους για το τουρνουά στην Ορεστιάδα. Περιμέναμε το προηγούμενο παιχνίδι να ήταν αλλιώς. Ίσως αν παίρναμε το τρίτο σετ να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν παίρναμε βαθμό ή το ματς. Δεν μαζέψαμε χθες, σήμερα πήραμε το τρίποντο. Εννοείται πως με τη ΜΕΝΤ πάμε για νίκη και ελπίζω να παζέψουμε πόντους. Απ' εκεί και πέρα ό,τι πάρουμε καλό είναι, γιατί ακόμη και το ένα σετ μπορεί να σε βοηθήσει. 

Media