Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2014 20:48

Βιάστηκε η Ορεστιάδα και τα... μάζεψε

Η ΕΟΠΕ δεν έχει αποσφασίσει ακόμα για το γήπεδο του πρώτου τουρνοουά ανόδου και η Ορεστιάδα βιάστηκε να ανακοινώσει το κλειστό της Αργυρούπολης. Με νέα της ανακοίνωση ζητάει συγνώμη και καλεί τον κόσμο να παρεβρεθεί σε γήπεδο που θα γίνει γνωστό αύριο.
Η διορθωμένη ανακοίνωση

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλεί τους φίλους του που κατοικούν στην πρωτεύουσα να παρευρεθούν στα μπαραζ ανόδου που θα πραγματοποιηθούν σε γήπεδο του νομού Αττικής και να βοηθήσουν την ομάδα μας όπως μόνο αυτοί ξέρουν! Και το απέδειξαν περίτρανα πέρυσι στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες θα γνωστοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης!

Εκ παραδρομής σε ανακοίνωση μας αναφέρθηκε το κλειστό της Αργυρούπολης και ζητούμε συγνώμη!

Επίσης θα μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Α.Ο.Ο για ότι πληροφορία θέλετε για το τετραήμερο που θα βρίσκεται η ομάδα μας στην Αθήνα.

Δημισκίδης Ανατσάσιος: 6946879883

3 σχόλια

  • Comment Link Κανένα θέμα!! Πέμπτη, 01 Μαΐου 2014 02:27 posted by Κανένα θέμα!!

    Η Ορεστιάδα υπήρξε η σπουδαιότερη τροφός αθλητών του Ελληνικού βόλεϊ. Την αγαπούσαμε και την αγαπάμε το ίδιο. Μακάρι αυτά να ήτανε τα "λάθη" στον ελληνικό αθλητισμό.

  • Comment Link maria t. Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 07:44 posted by maria t.

    ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ!!!ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΗ???P.P AN HTANE ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ...!

  • Comment Link p.p Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 21:41 posted by p.p

    Κατι μου βρωμαει στη βιασυνη της Ορεστιαδας,πιστευω οτι η αρχικη θεση της ομοσπονδιας ητανε η πιο σωστη με τις ουδετερες εδρες.ΥΓ.Οσο για τα εξοδα συμφωνω αλλα δεν μπορει να θελεις να βγεις στη λιγκα που τα μπατζετ ειναι μεγαλα και να λες οτι δεν εχω να πληρωσω δυο τρεις χιλιαδες ευρω!