Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2014 19:20

H ΕΟΠΕ ψάχνει γήπεδο και η Ορεστιάδα καλεί τον κόσμο στην Αργυρούπολη

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό η Αττική και η Ορεστιάδα θα φιλοξενήσουν τα δύο τουρνουά των μπαράζ ανόδου της Α2 ανδρών. Στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία, δεν κάνει γνωστό το γήπεδο του πρώτου τουρνουά (Αττική), αλλά την ίδια στιγμή, ο ΑΟΟ κάλεσε τους... Αθηναίους φίλους της ομάδας να παρεβρεθούν στο γήπεδο της Αργυρούπολης.


Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Οι τέσσερις ομάδες (ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, ΜΕΝ Τούμπας, ΑΟ Ορεστιάδας) που θα συμμετάσχουν στα δύο ειδικά τουρνουά ανόδου της Α2 Ανδρών συνεκτιμώντας εκ των υστέρων τα δεδομένα (αγωνιστικά και οικονομικά) απέστειλαν σήμερα επιστολή στην ΕΟΠΕ μέσω της οποίας ζήτησαν να διεξαχθούν τα δύο τουρνουά σε Αττική και Ορεστιάδα αντίστοιχα.

Από τη στιγμή που υπήρξε ομόφωνη απόφαση των 4 σωματείων (κάτι που είχε θέσει από την αρχή των συζητήσεων ως απαραίτητη προϋπόθεση η Ομοσπονδία) η ΕΟΠΕ αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα κι έτσι το 1ο ειδικό τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 2-4 Μαΐου στην Αττική (το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες θα γίνει γνωστό το πρωί της Τετάρτης) και το 2ο ειδικό τουρνουά το διάστημα 9-11 Μαΐου στην Ορεστιάδα.

Η σειρά των αγώνων παραμένει η ίδια, όπως προέκυψε μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Απριλίου στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Η ανακοινωση της Ορεστιάδας: «Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλεί τους φίλους του που κατοικούν στην πρωτεύουσα να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης και να βοηθήσουν την ομάδα μας όπως μόνο αυτοί ξέρουν! Και το απέδειξαν περίτρανα πέρυσι στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την έλευση σας στο γήπεδο σας δίνουμε πληροφορίες για την διεύθυνση του κλειστού γυμναστηρίου της Αργυρούπολης.
Επίσης θα μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Α.Ο.Ο για ότι πληροφορία θέλετε για το τετραήμερο που θα βρίσκεται η ομάδα μας στην Αθήνα.

Δημισκίδης Ανατσάσιος: 69468798836946879883»

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων (οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής θα γίνουν γνωστές αύριο):


1ο τουρνουά (Αττική, 2-4/5)
1η αγωνιστική
Παρασκευή 2/5
ΑΟ Ορεστιάδας – ΑΟΝ Αργυρούπολης
ΣΑ Κολλεγίου - ΜΕΝΤ

2η αγωνιστική
Σάββατο 3/5
ΣΑ Κολλεγίου – ΑΟ Ορεστιάδας
ΜΕΝΤ – ΑΟΝ Αργυρούπολης

3η αγωνιστική
Κυριακή 4/5
ΑΟΝ Αργυρούπολης – ΣΑ Κολλεγίου
ΑΟ Ορεστιάδας - ΜΕΝΤ

2ο τουρνουά (Ορεστιάδα, 9-11/5)
1η αγωνιστική
Παρασκευή 9/5
ΣΑ Κολλεγίου - ΑΟ Ορεστιάδας
ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΜΕΝΤ

2η αγωνιστική
Σάββατο 10/5
ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΣΑ Κολλεγίου
ΜΕΝΤ – ΑΟ Ορεστιάδας

3η αγωνιστική
Κυριακή 11/5
ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΟΝ Αργυρούπολης
ΣΑ Κολλεγίου – ΜΕΝΤ