Εκτυπώστε τη σελίδα
17-03-2014 20:39

Ορεστιάδα: «Δεν έγιναν επικοινωνιακά παιχνίδια»

Με ανακοίνωση της η Ορεστιάδα απαντάει στην ομάδα της Λήμνου τονίζοντας πως ουδέποτε ο ΑΟΟ σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μην κατέβει στον αγώνα, στέλνοντας και μήνυμα ενότητας.
«Σε σχέση με το αίτημα μας περί αλλαγής της ημέρας του αγώνα με τη Λήμνο θα πρέπει να ενημερώσουμε στον φίλαθλο κόσμο ότι εμείς σαν Α.Ο.Ο θεωρήσαμε σωστό να προβούμε σε αυτήν την ενέργεια για να μειώσουμε τα έξοδα που απαιτεί ένα τέτοιο ταξίδι. Ουδέποτε στην σαραντάχρονη πορεία του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας τέθηκε θέμα να μην παρευρεθεί σε αγώνα, όπου και αν ήταν αυτός.

Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε ότι εχθές επιτέλους οριστικοποιήθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων και έτσι θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις στη Λήμνο και θα αγωνισθούμε κανονικά το Σάββατο, μιας και μετά τον αγώνα υπάρχει πλοίο αναχώρησης.

Τέλος ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν βρίσκετε τυχαία στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της Α2 κατηγορίας και θα παρευρεθεί κανονικά με 12 αθλητές στο νησί της Λήμνου και ουδεποτε ήθελε να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια. Συνεχίζει να θεωρεί την ομάδα της Λήμνου αδερφικό σωματείο μιας και ο ιδρυτής του είναι ο δικός μας Νίκος Σαμαράς. Ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή όπως εξ αρχής αναμενόταν δίνοντας για άλλη μια φορά τιμή στο Νίκο Σαμαρά».

1 σχόλιο

  • Comment Link Ορεστιαδιτης Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 19:53 posted by Ορεστιαδιτης

    Μην ασχολείστε με συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο ιστορικό σωματείο της Ορεστιαδας....μιλήστε μέσα στο γήπεδο!!!!