Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2013 19:08

Γιάννης Κυλίτσης: «Αν ήταν να ανέβει η Ορεστιάδα θα έπαιζα πάλι βόλεϊ...» (video)

Η αναμέτρηση της Ορεστιάδας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για τον Γ΄όμιλο της Α2 ανδρών τελείωσε με νικήτρια την ακριτική ομάδα. Προπονητής της Ελπίδας είναι ο Γιάννης Κυρίτσης που στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 ήταν παίκτης και αργότερα προπονητής της ακριτικής ομάδας και μίλησε για τις αναμνήσεις του και τα ωραία χρόνια στην Ορεστιάδα:

«Δεν ήμασταν καλοί στην υποδοχή και με πολύ κακή ποιότητα σέρβις. Η Ορεστιάδα έχει έμπειρη ομάδα κι όλα αυτά μας οδήγησαν σε μία εύκολη ήττα. Μας απογοήτευσε η εικόνα μας αγωνιστικά. Δώσαμε κάποιες μάχες αλλά αυτό δεν έφτανε. Όταν ήμουν στην Ορεστιάδα ζήσαμε υπέροχα αλλά και δύσκολα χρόνια. Η ομάδα της Ορεστιάδας τότε δεν ήταν τόσο δυνατή. Ο κόσμος και οι διοικήσεις μας έδωσαν πολλά. Αφήσαμε και παρακαταθήκη για το μέλλον. Όταν έφυγα από εδώ είπα να μη με θυμούνται ως παίκτη γιατί σημαίνει πως σαν προπονητής δεν έβγαλα καλύτερους παίκτες αλλά και ως προπονητή γιατί σημαίνει πως δεν θα ερχόταν καλύτερος προπονητής και αυτό θα ήταν εις βάρος των παιδιών. Στόχος μου και η αγάπη μου ήταν να έρθω και να δω την Ορεστιάδα μόνο στα σαλόνια της Α1 και να μην την έχω πάλι αντίπαλο στην Β΄Εθνική. Δυστυχώς έγιναν και αυτά. Ο καημός μου είναι να ανέβει η ομάδα πάλι ψηλά κι αν μου ζητούσαν πάλι να παίξω θα το έκανα... Αγαπώ την πόλη, τους παίκτες, τους παράγοντες. Αυτό που εισπράττω σήμερα 23 χρόνια μετά την αποχώρηση μου είναι εκπληκτικό για μένα και είναι μια μεγάλη περιουσία», είπε ο Γιάννης Κυλίτσης.

«Νίκη και με Ζαφειράκη»

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Νίκος Αντωνιάδης είπε: «Κερδίσαμε μια μαχητική ομάδα που έχει φτιάξει ο πολύ καλός προπονητής Γιάννης Κυλίτσης. Τον αγαπώ πολύ και ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε για το ντέρμπι στη Νάουσα με τον Ζαφειράκη. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά από εδώ και πέρα. Συνήθως όταν και η αντίπαλη ομάδα δεν παίζει χαλαρώνεις. Εμείς δεν χαλαρώσαμε. Πιέσαμε στο σερβίς και πήραμε τη νίκη. Ο Ζαφειράκης έχει καλή ομάδα αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: Ράδιο Έβρος 97,1

Media