Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-10-2013 23:03

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ηρακλή, άτυχος ο Ρωμαλιάδης

Με νίκη αφιερωμένη στον τραυματία Αλέξανδρο Ρωμαλιάδη, που αναμ.ε εται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 3-1 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο για την πρεμιέρα της Α2 ανδρών.

Ο αγώνας διεξήχθη στην Μίκρα, αφού το γήπεδο του Βότση δεν είχε άδεια λειτουργίας. Ο Ηρακλής κέρδισε το πρώτο σετ με 20-25, ενώ βρέθηκε να χάνει με 20-15! Στο δεύτερο ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε κοντά στο να κάνει το 1-1, καθώς πρηγήθηκε με 21-14, όμως οι φιλοξενούμενοι το πήραν με 23-25. Στο τρίτο ο Μέγας Αλέξανδρος πίεσε τους «κυανόλευκους» και κατάφερε μέσα από τις λεπτομέρειες να είναι ο νικητής του σετ. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ ο Ηρακλής σχετικά εύκολα έκανε το 1-3 με 25 πόντους, έναντι 20 των γηπεδούχων. 

Τα σετ: 20-25, 23-25, 26-24, 20-25

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γιώργος Οικονομίδης): Πάντσιος, Κουτσονίκας, Ρεμπούτσιας, Κανάς, Σκουφής, Ρούσσος, Παπαδόπουλος (λ).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Τσιάρας, Γεροβασιλείου, Θεοδόσης, Τσιράκης, Ευγενίδης, Ιωαννίδης, Σταυρακάκης, Δούβρος, Τζιουμάκας, Τσολάκος.

2 σχόλια

  • Comment Link Γιώργος Χατζηπαρασκευάς Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 09:47 posted by Γιώργος Χατζηπαρασκευάς

    Πολύ ωραίο το άρθρο σας. Μας περιγράψατε ένα ήσυχο Κυριακάτικο παιχνίδι. Μόνο που ξεχάσατε να αναφέρεται ότι διεκόπη το πρώτο σετ, ότι ο Μέγας πήρε κόκκινη κάρτα και γενικότερα ότι η διαιτησία ήταν φανταστική. Θέλω να δω τι θα γράψεται όταν ο Ηρακλής θα πάει να παίξει στην Ορεστιάδα.
    Υ.Γ. Εύχομαι στον Ηρακλή να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει, δηλαδή στην Α1 και στο Champions League, αλλά όχι με τέτοιες μεθόδους.

  • Comment Link Ποιος Ηρακλης; Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 09:12 posted by Ποιος Ηρακλης;

    Θελω να δωσω τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια στους διοικουντες ας πουμε του Ηρακλη για την ομαδα που εφτιαξαν. Τοσο στον κο Τσιργογιαννη οσο και στην υπολοιπη τσακαλοπαρεα της Λεσχης του αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και το αρρωστο ηρακλακι, το συμπαθεστατο και αριστο γνωστη του αθληματος καφεπωλη. Μπραβο ρε παιδια μας κανετε περηφανους. Ημουν μεταξυ των 40 ανθρωπων του λαου του Ηρακλη που θαυμασαν χθες την ομαδαρα μας. Ριγη συγκινησης διαπερασαν το κορμι ολων βλεποντας τον Ηρακλη να μαχεται και να κατατροπωνει το Μεγα Αλεξανδρο. Ναι, αυτος ηταν Ηρακλης. Ξανα συγχαρητηρια στον κο Τσιργογιαννη και τους αλλους ηρωες που κρατουν τον Ηρακλη σε τοσο υψηλο επιπεδο.