Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-09-2013 10:44

Χαλάρωμα για τις νταμπλούχες

Με αποθεραπεία στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Arion Spa στο Astir Palace Resort ολοκλήρωσαν οι βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής (6/9).

 
 
 
 
 
Ένα χαλάρωμα που το είχαν πραγματικά ανάγκη οι ερυθρόλευκες καθώς η πρωινή προπόνηση, στο Ρέντη, είχε διάρκεια τρεις ολόκληρες ώρες και σηματοδότησε το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Νικολάκης: "Στον αθλητισμό η αποθεραπεία είναι εξίσου σημαντική με τις προπονήσεις. Πόσο μάλλον όταν οι αθλήτριες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας όπου ο ρυθμός της καθημερινής εκγύμνασης είναι πολύ υψηλός. Η προπόνηση που κάναμε νωρίτερα ήταν ιδιαίτερα κουραστική καθώς με αυτή έκλεισε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας. Εκ μέρους της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση του Astir Palace Resort για την παραχώρηση του Arion Spa που αποτελεί τον ιδανικό χώρο για  το χαλάρωμα και για την αποθεραπεία μίας ομάδας με τις δικές μας απαιτήσεις»

Για την παραμονή των νταμπλούχων Ελλάδας στο Arion Spa μίλησε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Astir Palace Resort, Λευτέρης Βαρέλης: «Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις του Arion Spa  στο Astir Palace Resort, για μία ολόκληρη ημέρα. Μοίρασαν το χρόνο τους ανάμεσα στο τζακούζι, τη σάουνα και το χαμάμ αρωματοθεραπείας,  αλλά κυρίως χαλάρωσαν στην πισίνα θαλασσοθεραπείας απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα στο Σαρωνικό. Απόλαυσαν μασάζ σώματος και θεραπείες προσώπου και αναζωογονήθηκαν ολοκληρωτικά παίρνοντας δυνάμεις για τη δύσκολη χρονιά που τις περιμένει. Ευχόμαστε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Από τη Δευτέρα ανοίγει ένας νέος κύκλος στο καθημερινό πρόγραμμα και ο κ. Νικολάκης εξηγεί ότι η τακτική θα κυριαρχεί στις προπονήσεις. «Στο πρώτο στάδιο ρίξαμε το κυρίως βάρος των προπονήσεων στη φυσική κατάσταση και στη μυϊκή ενδυνάμωση. Βάλαμε τις βάσεις ώστε να αρχίσουμε να χτίζουμε το οικοδόμημα της ομάδας της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Πλέον, θα δουλέψουμε στην ατομική τακτική και στην τεχνική» είναι τα λόγια του καταξιωμένου Ελληνα τεχνικού ο οποίος δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την όρεξη που δείχνουν οι βολεϊμπολίστριές του: "Η δίψα που έχουν για νέες διακρίσεις και το πάθος που επιδεικνύουν καθημερινά , όλες οι αθλήτριες, στις προπονήσεις με έχουν αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο θα κυλίσουν όλα καλά».