Εκτυπώστε τη σελίδα
15-05-2023 21:25

Στον Απολλώνιο θα συνεχίσει να αμύνεται η Ευαγγελία Τουλγαρίδου

Στον Απολλώνιο θα «σκουπίζει» και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Volley League η Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Για την 25 χρόνη λίμπερο που έκανε ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα στην Πρι Λιγκ και βοήθησε καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου, η διοίκηση του συλλόγου του Κερατσινίου ανακοίνωσε την συνεργασία των δύο πλευρών:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτριά μας Τουλγαρίδου Ευαγγελία (λίμπερο)!

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Ευαγγελία ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα του Απολλώνιου και την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ το προπονητικό team και τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι όπως τις προηγούμενες δύο χρονιές, έτσι και φέτος να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα και πάνω από όλα να έχουμε υγεία όλες οι αθλήτριες"

.Ευχόμαστε στην Ευαγγελία, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!"