Εκτυπώστε τη σελίδα
04-05-2023 00:25

Στον Απολλώνιο θα συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις» της η Μάρα Ράπτη

Και η Μάρα Ράπτη θα συνεχίσει να καρφώνει στον Απολλώνιο για τη σεζόν 2023-24. Η 26 χρόνη ακραία και σπουδαία σκόρερ που έχει αγωνιστεί σε Πορφύρα, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΑΕΚ, Αιγάλεω, συμφώνησε με την διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας του Κερατσινίου στη Volley League, να φορέσει για δεύτερη σεζόν την φανέλα του Πειραϊκού συλλόγου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Απολλώνιου για την Ράπτη που προέρχεται από μια φανταστική χρονιά στην Πρι Λιγκ και βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτριά μας Ράπτη Μάρα (ακραία)! Σε μια σύντομη δήλωσή της η Μάρα ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζομαι για την ομάδα του Απολλώνιου. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου και το προπονητικό team για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.

Το πρωτάθλημα της Α1 είναι αρκετά απαιτητικό και εύχομαι μέσα από πολλή δουλειά και αφοσίωση να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων που μας έχουν τεθεί. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους".

Ευχόμαστε στη Μάρα, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»