Εκτυπώστε τη σελίδα
17-01-2023 17:19

Επέστρεψε στο Αιγάλεω η Ερμίνα Γκέκοβιτς

Ξαναγύρισε στο Αιγάλεω η Ερμίνα Γκέκοβιτς. Η 17 χρονη ταλαντούχα ακραία (1μ80) μετά από λίγους μήνες παραμονής στις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας, επέστρεψε και πάλι στο «Σίτι» για να το ενισχύσει στην προσπάθεια παραμονής στη Volley League γυναικών.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την Γκέκοβιτς αναφέρει:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνίδα αθλήτρια Ερμίνα Γκεκοβιτς.Η Ερμίνα έχει αγωνιστεί επίσης στον Ολυμπιακό, στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης ενώ πέρσι αγωνίστηκε στις Αμαζόνες στο πρωτάθλημα της Pre League. Κατά την περασμένη διετία αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα μας όπου αγωνιζόταν τόσο στη γυναικεία ομάδα όσο και στα αναπτυξιακά τμήματα. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική νεανίδων.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: ''Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Αιγάλεω, μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, στελεχωμένη από πρόσωπα που εκτιμώ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και την προπονήτρια κυρία Αντωνιάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για ακόμη μια φορά στο πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να σταθεί αντάξια στο φετινό πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.'»