Εκτυπώστε τη σελίδα
21-10-2022 15:57

Π.Α.Ο.Κ.: Στο κυνήγι του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και στην Ευρωπαϊκή διάκριση

Με τον Ιταλό Μάρκο Φενόλιο να ανανεώνει το συμβόλαιό του και με την διατήρηση του βασικού κορμού από το περσινό ρόστερ, ο Π.Α.Ο.Κ. στοχεύει σε τίτλους στην Ελλάδα και διάκριση στα Ευρωπαϊκά κύπελλα για τη σεζόν 2022-23.
Ο Δικέφαλος του Βορρά με έδρα πλέον την PAOK Sports Arena θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο εντός συνόρων, έχοντας δημιουργήσει ένα πλήρες ρόστερ με το δυνατό του σημείο να είναι η ομοιογένεια, καθώς κράτησε οκτώ αθλήτριες με πρωταγωνιστικό ρόλο από τη περσινή σεζόν.

Μετά από 9 χρόνια στο εξωτερικό, η αρχηγός της Εθνικής γυναικών Όλγα Στράντζαλη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. και μαζί με την Αμερικανίδα Πέιτον Κέιφρι αναμένεται να είναι οι βασικές ακραίες του Μάρκο Φενόλιο, έχοντας πάντα και την αρχηγό και πολλή έμπειρη Ευαγγελία Μερτέκη.

Η Πολωνή Καταρίνα Ζαρολίνσκα θα είναι το... βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ενώ η Κουβανή κεντρική Λισέτ Μπλάνκο θα δημιουργήσει μαζί με τις Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Κυριακή Τερζόγλου ένα δυνατό σύνολο πάνω στο φιλέ.

Η Όλγα Βεργίδου θα είναι το... μυαλό της ομάδας μετά την επιστροφή της στον Π.Α.Ο.Κ., ενώ η Αθανασία Λιάγκη μετά από μία καλή σεζόν με τον Πανναξιακό κέρδισε ένα συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Περιμένω ένα δυνατό πρωτάθλημα, ακόμα πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και θα έχουμε δυνατά παιχνίδια. Χτίσαμε μία καλή ομάδα και στόχος μας πάντα θα είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός Μάρκο Φενόλιο και η Ευαγγελία Μερτέκη τόνισε:

«Οι περισσότερες αν όχι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Το περιμένουμε πως και πως. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί πάντα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και κοιτάμε και την Ευρώπη. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία».
 

Media

br>