Εκτυπώστε τη σελίδα
20-10-2022 21:14

Α.Ο. Λαμίας 2013: Με τετράδα ξένων για γρήγορη παραμονή και συμμετοχή στα πλέι-οφ

Με στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία και την είσοδο της στα πλέι οφ για δεύτερη φορά, είναι οι φετινοί στόχοι του ΑΟ Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της φετινής σεζόν καθώς κράτησε από πέρυσι δύο αθλήτριες (Περέιρα, Τσιριμώκου) και «έκτισε» από την αρχή μια νέα ομάδα, η οποία περιλαμβάνει την πολυτέλεια των τεσσάρων ξένων που διαθέτουν οι σύλλογοι που κάνουν πρωταθλητισμό.
Συγκεκριμένα η ομάδα του ΑΟΛ θα έχει στο ρόστερ της την Ολλανδέζα πασαδόρο Μπέμπους, την Καναδή ακραία Λίβινγκστον, την Βουλγάρα επίσης ακραία Βερμπάνοβα και την Βραζιλιάνα διαγώνια Περέιρα, η οποία ήταν απο πέρυσι στο συλλογο και αυτές που θα αποτελέσουν την βάση που η ομάδα θα στηριχτεί για την επίτευξη των στόχων της.

Από κει και πέρα τις πλαισιώνει ένα γκρουπ Ελληνίδων ταλαντούχων αθλητριών όπως οι Ρωσσιάδου, Σουλιώτη, Γκόλτσιου, Μητακίδου, Κτιστάκη, Νικολίτσα, Κουτρουμπή, Μπρουσιάκη,  Γεωργιάδου.
Προπονητής παρέμεινε σταθερά ο έμπειρος Ηλίας Αγγέλης, ο οποίος είναι στο σύλλογο από την ίδρυση του το 2013 και του χρόνου θα συμπληρώσει μια δεκαετία.

«Μετά την περσινή μας σεζόν, στόχος μας φέτος είναι να αποφύγουμε γρήγορα τα πλέι άουτ και να μπούμε στη ζώνη της οκτάδας. Πέρυσι έλεγα ότι ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων και φέτος θεωρώ ότι θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Θα υπάρχει ένα γκρουπ δυνατών ομάδων και από εκεί και πέρα θα γίνει μεγάλος αγώνας» είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Λαμίας Ηλίας Αγγέλης, ενώ η λίμπερο της ομάδας Ευδοξία Γεωργιάδου τόνισε:

«Θέλουμε να κερδίσουμε γρήγορα την παραμονή μας και από εκεί και μετά ό,τι καλύτερο προκύψει. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα, είμαστε δεμένες μεταξύ μας και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις».



 



Media