Εκτυπώστε τη σελίδα
30-05-2022 23:28

Στις 12 Ιουνίου οι εκλογές για νέα διοίκηση στον Πανναξιακό

Εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης στις 12 Ιουνίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού που συγκλήθηκε την Κυριακή 29/5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νησιωτικού σωματείου αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Παντάνασσας στην Χώρα της Νάξου.Η Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μάιου 2022 με την 3η κατά σειρά κλήση με τους 40 περίπου παρευρισκόμενους καθώς σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου υπήρχε η απαραίτητη απαρτία.Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ορίστηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου κ. Γιαννάκης Γιώργος και γραμματέας ο απερχόμενος Γεν. Γραμματέας, Ιωσηφίδης Μπάμπης.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γιαννάκης παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων της σεζόν 2021-2022 και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στα εξωαγωνιστικά πεπραγμένα, όπως η επιστροφή των 7 βαθμών μετά την προσφυγή του σωματείου στο ΑΣΕΑΔ ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει του χορηγούς της ομάδας και την δημοτική αρχή για την στήριξή τους στον σύλλογο.Στη συνέχεια παρουσιάστηκε αναλυτικός οικονομικός απολογισμός τόσο της διετίας του απερχόμενου Δ.Σ. αλλά και της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και παρουσιάστηκε στα παρευρισκόμενα μέλη αναλυτικά η οικονομική κατάσταση του σωματείου.

Ακολούθως, το λόγο πήραν ο εκπρόσωπος του εμπορο-επαγγελματικού συλλόγου Νάξου κ. Νίκος Κουτελιέρης όπου εξέφρασε την επιθυμία να στηριχτεί το σωματείο του Πανναξιακού από τον σύλλογο που εκπροσωπεί παρουσιάζοντας τρόπους και ιδέες ενίσχυσης.

Από τους ομιλητές ξεχώρισαν οι κ.κ. Πολυχρονάκος, Μιχαήλ, Δημητροκάλλης, και Πετράς και οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση του κ. Δερμάτη που παρουσίασε το πλάνο του για της υποδομές-ακαδημίες του συλλόγου.

Τέλος, τα παρευρισκόμενα μέλη ενέκριναν τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό του σωματείου και ψήφισαν ομόφωνα την απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου από πάση ευθύνη.Στην συνέχεια αποφασίστηκε ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις 12 Ιουνίου 2022 και ορίστηκαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ως ακολούθως

:Εφορευτική επιτροπή εκλογών 2022

  • Ραβιόλου Ανδριανή (Τηλ: 697 753 6508)
  • Καφούρος Εμμανουήλ (Τηλ: 694 437 1080)
  • Τσατσούλας Βασίλης (Τηλ: 6987599490)

Κάθε ενδιαφερόμενος για υποψηφιότητα στο νέο Δ.Σ. του σωματείου θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για να υποβάλλει εγγράφως την υποψηφιότητα τουΟι εκλογές θα διεξαχθούν στις 12 Ιουνίου 2022 από τις 11:00 έως τις 19:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου ιερού ναού Παντάνασσας στη Χώρα Νάξου με την συμμετοχή όλου του Ναξιακού λαού να κρίνεται απαραίτητη.»