Εκτυπώστε τη σελίδα
21-10-2021 13:02

Λι Ντα Γιόνγκ: «Φοβερός ο κόσμος», Μερτέκη: «Παίξαμε με θέληση και πάθος»

Ενθουσιασμένη η Κορεάτισα Λι Ντα Γεόνγκ για την απόδοση της , που συνδυάστηκε με την πρώτη ιστορική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, δήλωσε μετά την λήξη του ντέρμπι:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη και ειδικά βλέποντας τις συμπαίκτριές μου τόσο χαρούμενες. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλες παίξαμε καλά, και ειδικά το λιμπερό μας η Ξανθοπούλου ήταν εκπληκτική. Ο κόσμος ήταν φοβερός και μας βοήθησε πάρα πολύ».

Λίτσα Μερτέκη

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Λίτσα Μερτέκη, δήλωσε στο AC PAOK TV:

«Το παιχνίδι κρίθηκε από τον ενθουσιασμό που είχαμε, την θέληση να παίξουμε, να κάνουμε λιγότερα λάθη και από την καλή ψυχολογία, δηλαδή όλα τα κορίτσια ήμασταν ένα, το χαρήκαμε πάρα πολύ και με τον κόσμο μας που ήρθε μας στήριξε και ελπίζω να έρχεται και στην συνέχεια να μας στηρίζει»

.Για την Λι Ντα Γιονγκ:«Ήταν το πρώτο παιχνίδι, βέβαια έχουμε κι άλλα μπροστά μας, ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα και ανυπομονούμε για την συνέχεια».

Για το αν στον σχεδιασμό υπήρχε πίστη ότι ο ΠΑΟΚ στα τρία πρώτα παιχνίδια (όλα ντέρμπι) θα έχει 7 βαθμούς:

«Είχαμε στο μυαλό μας ότι ξεκινάμε με τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και τώρα σιγά-σιγά έρχονται τα πιο εύκολα, αν φυσικά παίζουμε με 100% συγκέντρωση. Στην ΑΕΚ κάναμε λάθη, όμως τα διορθώνουμε σιγά-σιγά, αλλά πιστεύω δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι είναι πολύ νωρίς και συνεχίζομε».