Εκτυπώστε τη σελίδα
23-09-2021 17:14

Πορφύρας: Η πρώτη κάρτα μέλους στον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, προμηθεύθηκε σήμερα την δική του Κάρτα μέλους-διαρκείας του βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, με το νούμερο 1 ενώ θέλησε μάλιστα, να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας ,να πάρει και μία ακόμα.

Σταθερά στο πλευρό του βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, ήταν, μάλιστα, απόλυτα ενήμερος όσο και φιλικός στις συνομιλίες του με την προπονήτρια Πόπη Καλλή, τις αθλήτριες  Πετρίνα Μπουτσελάκου και Αναστασία Σακιζλή ενώ δέχθηκε τις ευχαριστίες του Νίκου Δελαγραμμάτικα για την διαχρονική αρωγή του, όπως και για την άψογη σχέση με τον ΟΠΑΝ και τον Πρόεδρο του Σήφη Βουράκη.

 Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου του Πειραιά ανέφερε:

«Ο Πειραιάς στηρίζει, καθολικά, σε επίπεδο Δήμου και τοπικής κοινωνίας το βόλεϊ του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Γυναικών, το οποίο και ασφαλώς θέλει ΟΛΟΥΣ δίπλα του. Γιατί όποια και αν είναι η ομάδα σου, θα πρέπει να εκτιμάς και να αναγνωρίζεις ότι με λίγα εφόδια, μία ομάδα γειτονιάς στέκεται ( με νεαρές αθλήτριες, οι μισές από την Ακαδημία της ) στην κορυφαία κατηγορία για 6 χρόνια, έχοντας ήδη και μία ευρωπαϊκή συμμετοχή.»