Εκτυπώστε τη σελίδα
17-07-2021 14:31

Ενισχύθηκε ο Ηλυσιακός με Ζίγκα και Τζαγκαράκη

Διπλό "χτύπημα" για τον Ηλυσιακό με Μελίνα Ζίγκα (φωτό) και Γεωργία Τσαγκαράκη. Η διοίκηση του συλλόγου των Ιλισίων, συνέχισε την ενίσχυση του ρόστερ της με την απόκτηση της 26 χρονης (1μ78) κεντρικής, Μελίνα Ζίγκα, και της 24 χρονης λίμπερο Γεωργίας Τζαγκαράκη.

Η ανακοίνωση για τη Ζίγκα οποία έχει αγωνιστεί σε Μακεδόνες Αξιού και την τριετία 2016-19 στην ΑΕΚ ενώ πέρυσι επέστρεψε και πάλι στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ζίγκα Μελίνα για τη σεζόν 2021-2022. Μελίνα καλωσήρθες στην ομάδα μας»

 Γεωργία Τζαγκαράκη

Η ανακοίνωση για την Κρητικιά λίμπερο που έχει αγωνιστεί σε Κύδωνα Χανίων, ΧΑΝΘ και δύο φορές σε Μακεδόνες Αξιού, αναφέρει:«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Τζαγκαράκη Γεωργία για τη σεζον 2021-2022.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του Α.Ο. Κύδων Χανίων για την άψογη συνεργασία του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής»

Ηλυσιακός ( ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Λέα Σέβκενεκ (Καναδάς) Σύλλα Μιρέλα

Κεντρικές: Χριστηλία Μιχελάκου, Μελίνα Ζίγκα

Ακραίες: Παπαδέδε Ελισσάβετ

Διαγώνιες:

Λίμπερο: Πηγιάνα Μεθενίτη, Δήμητρα Παυλέα, Γεωργία Τζαγκαράκη

Προπονητής: Βαγγέλης Περόπουλος