Εκτυπώστε τη σελίδα
04-01-2021 22:40

Restart στον Παναθηναϊκό με Απόστολο Οικονόμου

Επανεκκίνηση μετά από δύο μήνες και για την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγ. Θωμά. Οι «πράσινες» όπως και οι υπόλοιπες ομάδες αφού πέρασαν από τις απαραίτητες εξετάσεις ανίχνευσης του covid-19, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Και εδώ πολλές οι αλλαγές για το τριφύλλι, καθώς ο Απόστολος Οικονόμου διαδέχτηκε στον πάγκο τον Γιώργο Δερμάτη που είχε αναλάβει τον σύλλογο από την αρχή της προετοιμασίας και τον είχε κοουτσάρει στα πρώτα τρία παιχνίδια, πριν τη διακοπή του lock down ενώ παρελθόν αποτελεί και η ακραία Σοφία Κοσμά, η οποία μετακινήθηκε στην Ελβετική Σαφχάουζεν.

Μάλιστα ο νέος τεχνικός της ομάδας Αποστόλης Οικονόμου, είχε την ευκαιρία να γνωριστεί από κοντά για πρώτη φορά με τις «πράσινες», τις οποίες βέβαια ήξερε μέχρι τώρα ως αντίπαλος, ενώ τους ανέλυσε και το πλάνο προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα το νέο σερβίς στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

Μοναδική απούσα ήταν η Σλοβάκα ακραία, Ρουμάνα Χουντέκοβα που αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις  στις 8 Ιανουαρίου