Εκτυπώστε τη σελίδα
22-12-2020 15:01

Tελευταία προσπάθεια της ΕΟΠΕ για επανεκκίνηση της Volley League Γυναικών

Μέχρι της 28 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμε αν θα συνεχιστεί η θα σταματήσει πρόωρα το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.Συγκεκριμένα με επιστολή που έστειλε στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά,με κοινοποίηση προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, επισημαίνει όλα τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα, μετά την συνεχιζόμενη απαγόρευση διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων.
Παράλληλα ζητάει μέχρι την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 να έχει δοθεί από την Πολιτεία συγκεκριμένη ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων των συλλόγων της Volley League Γυναικών, και αυτή να είναι το αργότερο έως τις 7 Ιανουαρίου 2021, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και πάλι στις 30 Ιανουαρίου.

Στην επιστολή αναλύονται όλες οι προετοιμασίες και οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν πιστά, όλοι οι σύλλογοι για την πρόληψη της διάδοσης της πανδημίας.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως εξέφρασαν ρητά οι 14 ομάδες προς την Ομοσπονδία, η αγωνιστική περίοδος 2020-21 για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Ήδη οι περισσότερες αθλήτριες έχουν ξεκινήσει την μετανάστευση η είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για ομάδες του εξωτερικού, όπου τα πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά.