Εκτυπώστε τη σελίδα
07-10-2020 15:47

Στέλιος Ατσιδαύτης: «Με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Με την δεύτερη θέση από το τουρνουά προετοιμασίας στην Καλαμάτα, επέστρεψε πριν λίγες μέρες, η νεοφώτιστη ομάδα των Αμαζόνων στην Volley League. Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας της Ερυθραίας. Στέλιος Ατσιδαύτης, ο οποίος οδήγησε το σύλλογο των βορείων προαστίων σε δύο διαδοχικές ανόδους, σχολίασε στο volleynews.gr την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, τις νέες μεταγραφές που ενίσχυσαν σημαντικά το φετινό ρόστερ και τον όμιλο του πρωταθλήματος που κληρώθηκε να συμμετέχει.

Αρχικά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στον ενάμιση μήνα προετοιμασίας μαζί με τα φιλικά που έχει δώσει ο σύλλογος, υποστήριξε:

« Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα φιλικά είναι ικανοποιητική. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε βέβαια αλλά με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το πρόσφατο τουρνουά της Καλαμάτας ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, όσον αφορά το επίπεδο του ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίσουμε στην Α1.Σε γενικές γραμμές έχω καλές εντυπώσεις από το διήμερο και την εικόνα της ομάδας.»

Για τις φετινές κινήσεις του συλλόγου με την απόκτηση των Βαϊντοβα, Όουεν, Σαμπάτη, Γκρέκα, Καραντάνη, Τσιγαρίδα, υποστήριξε: «Από τις μεταγραφές είμαι αρκετά ικανοποιημένος στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων μας. Νομίζω η διοίκηση έκανε ότι ήταν δυνατόν για να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο».

Για την δυναμικότητα του Α’ομίλου (Λαμία, ΑΟ Θήρας, Παναθηναικός, Άρης, Μαρκόπουλο Ηλυσιακός), που συμμετέχουν οι Αμαζόνες τόνισε: «Ο όμιλος στον οποίο κληρωθήκαμε νομίζω θέλει μεγάλη προσοχή. Θεωρώ ότι με την κλήρωση κάποιες ομάδες ίσως υποτιμήθηκαν ως προς την δυναμικότητα τους σύμφωνα και με την εικόνα που έχω μετά τα φιλικά που γίνονται, όσο αυτό μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο. Νομίζω είναι ένας ισορροπημένος αλλά δύσκολος όμιλος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Στη Νάξο θα συνεχίσει την προετοιμασία της η ομάδα των  Αμαζόνων, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League, το Σαββαοτκύριακο, ο σύλλογος της Ερυθραίας εχει ρεπό. Στο νησί των Κυκλάδων θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων με τον Πανναξιακό που έχει επίσης ρεπό απο τον Β΄ομιλο του πρωταθλήματος.