Εκτυπώστε τη σελίδα
30-09-2020 15:53

Δρακουλίδου: «Μεγάλη ευθύνη και νέα πρόκληση ο Άρης, στόχος η τριάδα»

Η 24 χρονη πασαδόρος, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του Άρη και τους στόχους που εχει για τη νέα σεζόν, στη  Volleyleague, στη συχνότητα του «Yellow Radiο» 101,7 όπου τόνισε:

Ανέφερε αρχικά για την μεταγραφή της: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον Άρη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να είμαστε όλοι υγιείς και μακάρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα αυτή τη φορά».

Για τους στόχους του Άρη: «Η πορεία του Άρη είναι αξιόλογη τα τελευταία χρόνια, είναι ένας ιστορικός σύλλογος που διεκδικεί τις πρώτες θέσεις. Θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτερες και στόχος είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα. Είναι μεγάλη ευθύνη και νέα πρόκληση ο Άρης για μένα».

Για την εικόνα στα φιλικά: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά μας ως τώρα, ο προπονητής μας φαίνεται ικανοποιημένος, όπως και εμείς εξάλλου. Αυτό που βλέπω είναι ότι σε κάθε παιχνίδι κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω από αυτά που θέλουμε να εφαρμόσουμε»

.Για την προετοιμασία και την απουσία του κόσμου: «Ξεκινήσαμε από τον Αύγουστο την προετοιμασία μας και περιμένουμε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμες. Δυστυχώς δε θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας αλλά εμείς θα παίξουμε για αυτόν και για τη φανέλα».