Εκτυπώστε τη σελίδα
29-05-2013 12:50

Διαζύγιο με Κοσμά

Δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία της Σοφίας Κοσμά με τον Ολυμπιακό, αφού ο πατέρας της παίκτριας θέλει άμεση εξόφληση
των δεδουλευμένων για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας τους.  Φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναικό, γι αυτό και είναι ανένδοτη στις διαπραγματεύσεις.

234 σχόλια

  • Comment Link giati Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 19:22 posted by giati

    Άφησε τους ύμνους-ποιήματα και άρχισε τα γνωμικά.

  • Comment Link alex1 Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 18:02 posted by alex1

    Εγώ είμαι απλά εδώ για να κάνω αντιπολίτευση στον κυρ Σπύρο που αυτοαποθεώνεται, είμαι εμπαθής και το παραδέχομαι.

  • Comment Link greendna Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 16:21 posted by greendna

    Dragonas o μπαμπάς της κουντουρά είναι φίλος με τον χουντουμάδη ; Εγώ έχω καψούρα γιατί αν δεν έφευγε ο σπύρος και δεν ερχόντουσαν μυλωνά και πέρεζ τώρα η ομάδα θα ήταν α2.η κουντουρά ήταν απλά απαράδεκτη στα περισσότερα παιχνίδια και μάθε πως ο προπονητής ήθελε να έρθει στην ομάδα η παπαφωτίου αλλά δυστυχώς το βλέπω να μένει στην αεκ. μαζί με τον alex1 είμαστε οι σπόνσορες της εθνικής ομάδας του μπιτς βόλλευ.

  • Comment Link Dragonas Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 15:50 posted by Dragonas

    greendna ειστε συγγενεις με τον alex1 η εχουμε ταυτοπροσωπια;τετοια καψουρα με κουντουρα και χουντουμαδη μονο εσεις εχετε.Αν πηγαινεις βολλευ θα πληρωνεις για να βλεπεις την ελενα γιατι απο φετος ολα αλλαζουν.Το οτι πανε στην εθνικη γυναικων παικτριες που φετος δεν εκαναν και κατι δεν σας ενοχλει;Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν.

  • Comment Link greendna Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013 09:02 posted by greendna

    dragonas ξεκίνα να φτιάχνεις λογαριασμούς yahoo και hotmail .Να ψηφίσεις και φέτος πολλές φορές την Κουντουρά ώστε να πάει στο all-star και πάλι.Κρίμα που δεν ψηφίζει ο κόσμος για τις επιλογές στην εθνική ώστε να πάει γιατί αλλιώς σιγά μην την πάρουν.