Εκτυπώστε τη σελίδα
28-05-2013 21:09

Μένουν Νάξο Χατζηνικολάου, Μουντζουρίδου

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του Πανναξιακού στις 8 Ιουνίου αλλά οι παράγοντες που τρέχουν το τμήμα δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Εντός των ημερών θα ανακοινώσουν τις οριστικές αποφάσεις για τους προπονητές με τον Σούλη Τουρσούγκα να παραμένει πιθανότατα τεχνικός διευθυντής. Ανάλογα με τα πρόσωπα που θα μπουν στη διοίκηση και το μπάτζετ που θα υπάρξει ίσως ενισχυθούν οι υποδομές με έναν έμπειρο τεχνικό – ίσως και τον Γιώργο Δερμάτη – και να αναζητηθεί προπονητής για την γυναικεία ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Πανναξιακού έστειλε θετικά μηνύματα στην Μαρία Χατζηνικολάου για ανανέωση συμβολαίου όπως και στη Μουντζουρίδου για τη θέση της δεύτερης πασαδόρου. Σε κάθε περίπτωση η άνοδος της ομάδας στην Α1 γυναικών έχει τονώσει το ενδιαφέρον παραγόντων και φιλάθλου του συλλόγου και υπάρχει ενθουσιασμός αλλά και διάθεση για να παίξει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο.

2 σχόλια

  • Comment Link naxosfan Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 18:52 posted by naxosfan

    Από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες;
    Σίγουρα όχι από ενεργό μέλλος της διοίκησης ή κάποιον άλλο σοβαρό φίλο της ομάδας.
    Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει προς το παρόν ούτε έχουν γίνει επαφές με πρώην παίκτριες και προπονητές.

    Παρακαλούμε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί διότι η ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο εν όψη εκλογών και παρόμοιες πράξεις μπορεί να την βλαψουν.

  • Comment Link estate Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 18:34 posted by estate

    Από του Ρέντη και την Ν.Φιλ. νικήτρια δεν πρόκειται να βγεις! Έχεις περάσει και από 3 ομάδες και σε αντιπαθούν όλοι.Μόνο εσύ ξέρεις πως τα κατάφερες.Αλλά όταν πας εκεί όπου σε βρίζουν και σε απειλούν τι να πεις...και το τρομερό είναι ότι ήσουν προκλητική όταν ήσουν στον Ολυμπιακό με τους πράσινους.